The Nerd Shepherd

Nieuwe ‘Dragon Ball’-serie aangekondigd tijdens New York Comic Con

Dragon Ball: Daima

In een baanbrekende aankondiging die de harten van Dragon Ball-fans over de hele wereld sneller doet kloppen, werd tijdens de New York Comic Con een nieuw tijdperk voor de iconische Dragon Ball-franchise onthuld. De nieuwste toevoeging aan deze befaamde reeks, genaamd “Dragon Ball: Daima,” belooft een opwindend hoofdstuk te worden in de rijke geschiedenis van dit geliefde anime-epos.

Dit opwindende nieuws werd bekendgemaakt tijdens het Dragon Ball-panel op de Comic Con, waar een intrigerende korte teaser werd vertoond. Toei Animation deelde deze veelbelovende trailer via sociale media, waardoor fans over de hele wereld een eerste glimp van de nieuwe serie kunnen opvangen. In de teaser worden we getrakteerd op een bijzondere aanblik van jongere incarnaties van geliefde personages, waaronder Goku, Vegeta en Bulma.

LEES OOK | Bandai Namco presenteert nieuwe RPG-game “Sand Land” gebaseerd op het werk van Dragon Ball-bedenken Akira Toriyama

Dragon Ball: Daima
Still 'Dragon Ball: Daima' via TMDB

‘Dragon Ball: Daima’ wordt gecreëerd door niemand minder dan Akira Toriyama, de briljante geest achter het Dragon Ball universum. Hoewel sommige overeenkomsten met Dragon Ball GT kunnen worden opgemerkt, wordt benadrukt dat dit een volledig origineel verhaal is dat tot nu toe nog niet is verteld binnen de Dragon Ball mythologie. Tijdens het Comic Con-panel werd benadrukt dat Toriyama persoonlijk nauw betrokken is bij de productie van deze nieuwe serie, wat de verwachtingen alleen maar verhoogt.

Terwijl “Dragon Ball: Daima” nog gehuld is in mysterie, vooral met betrekking tot de exacte tijdlijn waarin het verhaal zich afspeelt, biedt de teaser enkele intrigerende aanwijzingen. In de teaser zien we hoe Shenron de helden uitnodigt om hun wens te doen. Wat opvallend is, is dat Goku en andere personages, zoals Chi Chi, Pamput, Krillin, Piccolo en Shin, een aanzienlijk jongere gedaante aannemen.

Dit doet onmiddellijk denken aan de originele serie ‘Dragon Ball’, waarin een jonge Goku centraal stond. Het lijkt erop dat de makers van ‘Dragon Ball: Daima’ deze oorspronkelijke essentie willen omarmen en de epische, grootschalige elementen enigszins willen temperen om de serie toegankelijker te maken, niet alleen voor trouwe fans maar ook voor potentiële nieuwe enthousiastelingen. 

Dragon Ball: Daima
Still 'Dragon Ball: Daima' via TMDB

‘Dragon Ball: Daima’ zal zijn debuut maken in de herfst van 2024, maar het exacte tijdstip en de beschikbaarheid in Nederland zijn op dit moment nog niet bekend. Fans in Nederland zullen in spanning moeten afwachten voor meer informatie over wanneer ze kunnen genieten van de nieuwe avonturen van Goku en zijn vrienden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen