The Nerd Shepherd

Bandai Namco presenteert nieuwe RPG-game “Sand Land” gebaseerd op het werk van Dragon Ball-bedenken Akira Toriyama

Still 'Sand Land' via Bandai Namco Europe

Bandai Namco Europe heeft zojuist Sand Land aangekondigd, een spannende actie-RPG gebaseerd op het meesterwerk van niemand minder dan Akira Toriyama, de briljante geest achter DRAGON BALL en Dr. Slump. Deze nieuwe game wordt ontwikkeld door ILCA Inc. en zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

De Game neemt spelers mee op een episch avontuur in een meedogenloze woestijn. Je zult de rol aannemen van de indrukwekkende Fiend Prince, Beelzebub, samen met een kleurrijke cast van personages, waaronder Sheriff Rao en de sluwe demon Thief. Beelzebub mag dan wel een “superboze duivel” zijn, maar hij heeft een puur hart als een kleine jongen en beschikt over bovenmenselijke kracht en telepathische vaardigheden. Samen met zijn onwaarschijnlijke bondgenoten gaat hij op zoek naar een legendarische waterbron diep verborgen in de woestijn.

Still 'Sand Land' via Bandai Namco Europe
Still 'Sand Land' via Bandai Namco Europe

Of je nu rondzwervend in voertuigen of te voet bent, Sand Land biedt spelers de mogelijkheid om een uitgestrekte wereld te verkennen. Terwijl je de geheimen van Sand Land ontrafelt, zul je zowel gevaarlijke uitdagingen als behulpzame personages tegenkomen in de uitgestrekte woestijn. Bereid je voor op intense gevechten met zowel voertuigen als personages, die een essentieel onderdeel vormen van de actie in het spel. Maar wees gerust, want je hebt toegang tot verschillende voertuigen die je kunt aanpassen en uitrusten met de beste uitrusting om obstakels te overwinnen en het op te nemen tegen angstaanjagende vijanden.

LEES OOK | The Legend of Zelda-verfilming onvermijdelijk na gigantisch succes van The Super Mario Bros. Movie

Sand Land is oorspronkelijk een geliefde manga uit 2000, gemaakt door de legendarische Akira Toriyama. De auteur, bekend om zijn fenomenale werken zoals DRAGON BALL en Dr. Slump, heeft met Sand Land opnieuw de harten van lezers over de hele wereld veroverd. Nu krijgt dit meeslepende verhaal een transmediale ervaring. Het Sand Land-project begon met een spectaculaire anime-film, gecoproduceerd door Bandai Namco Filmworks’ Sunrise Studio, Kamikazedouga Co. Ltd. en ANIMA Inc., en nu worden fans getrakteerd op de langverwachte onthulling van de game Sand Land!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen