The Nerd Shepherd

Nieuwe Comedyserie “High Desert” van AppleTV+ is vanaf volgende maand te zien!

Apple TV+ heeft de officiële trailer uitgebracht van de nieuwe dark comedy “High Desert”. In de trailer zien we Patricia Arquette als Peggy, die na de dood van haar moeder een frisse start wil maken als privédetective.

Het verhaal volgt Peggy (Arquette), een voormalig drugsverslaafde die na de dood van haar geliefde moeder besluit om een nieuwe start te maken. Ze woonde samen met haar moeder in het kleine woestijndorp Yucca Valley in Californië en neemt de levens veranderende beslissing om privédetective te worden.

High Desert is gecreëerd en geproduceerd door Nancy Fichman, Katie Ford en Jennifer Hoppe. De serie heeft een sterrencast met onder andere Patricia Arquette, Matt Dillon, Christine Taylor, Weruche Opia, Brad Garrett, Bernadette Peters, Rupert Friend en Keir O’Donnell. Arquette en Stiller werkte eerder al samen aan projecten zoals Severance en Escape at Dannemora.

De serie is vanaf 17 mei te zien en start gelijk met de eerste drie afleveringen, daarna zullen er wekelijks nieuwe afleveringen op woensdag worden uitgezonden. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen