The Nerd Shepherd

Nieuwe trailer onthuld voor langverwachte Pet Sematary-prequel: “Bloodlines”

Pet Sematary Bloodlines

"Pet Sematary: Bloodlines" - Een Prequel op de Film uit 2019

Paramount Plus heeft eindelijk de eerste trailer vrijgegeven voor Pet Sematary: Bloodlines, die in oktober uitkomt. De serie, geregisseerd en mede-geschreven door Lindsey Anderson Beer, dient als een prequel op de film Pet Sematary uit 2019, die gebaseerd was op de roman uit 1983 van Stephen King.

De serie vertelt het verhaal van een jonge Jud Crandall, die op het punt staat zijn geboorteplaats Ludlow, Maine te verlaten in een zoektocht naar betekenis in zijn leven. Maar voordat hij afscheid kan nemen, stuit Jud samen met zijn jeugdvrienden op een eeuwenoud kwaad dat Ludlow al sinds zijn oprichting in zijn klauwen heeft.

Pet Sematary: Bloodlines
Still ' Pet Sematary: Bloodlines' via TMDB

Regiedebuut Lindsey Anderson Beer

Pet Sematary: Bloodlines heeft Jackson White in de hoofdrol als Jud Crandall. Forrest Goodluck, Jack Mulhern, Henry Thomas, Natalie Alyn Lind, Isabella Star LaBlanc, Pam Grier, David Duchovny en Samantha Mathis spelen ook in de serie. Het script is mede-geschreven door Beer (die hiermee haar debuut maakt) en Jeff Buhler, met Lorenzo di Bonaventura en Mark Vahradian als producenten.

Officiële trailer "Pet Sematary: Bloodlines"

Fans van Stephen King’s werk kunnen zich verheugen op deze nieuwe toevoeging aan de Pet Sematary-franchise. De trailer belooft een griezelig en meeslepend verhaal dat dieper in de duistere geschiedenis van Ludlow duikt en ongetwijfeld de rillingen over je rug zal laten lopen. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen