The Nerd Shepherd

Netflix toont eerste beelden van de nieuwe Politieke dramaserie “The Diplomat”

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Diplomat, het aankomende politieke drama met Golden Globe-winnares Keri Russell in de hoofdrol als een Amerikaanse ambassadeur die te maken krijgt met een internationale crisis. 

De trailer van The Diplomat toont het personage van Russell terwijl ze probeert uit de schaduw van haar echtgenoot te stappen en er alles aan doet om een oorlog te voorkomen. Kate Wyler (Russell) is de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Ze zou eigenlijk naar Afghanistan gaan, waar ze in een crisissituatie op haar best is. 

Terwijl er een oorlog dreigt uit te breken moet Kate de internationale crises bezweren, strategische bondgenootschappen in Londen smeden en wennen aan haar nieuwe plek in de schijnwerpers – terwijl ze probeert haar huwelijk met collega-diplomaat en politieke ster Hal Wyler (Rufus Sewell) te redden. Het is een politiek drama van deze tijd met veel op het spel, dat draait om kwelling van langdurige relaties, zowel tussen landen als tussen mensen. De serie is vanaf 20 april te zien op Netflix.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen