The Nerd Shepherd

Netflix onthult eerste teaser van “Griselda”: Krachtige serie geïnspireerd op het leven van Griselda Blanco

Griselda Netflix

Netflix heeft een spannende sneak peek gedeeld van hun aankomende serie, “Griselda”, die gebaseerd is op het leven van de intelligente en vastberaden Colombiaanse zakenvrouw Griselda Blanco. De hoofdrol in deze veelbelovende serie wordt gespeeld door niemand minder dan de getalenteerde Sofía Vergara, die tevens fungeert als uitvoerend producent. 

Griselda werpt een blik op het opmerkelijke leven van Griselda Blanco, een naam die synoniem staat voor macht, durf en meedogenloosheid in de wereld van de georganiseerde misdaad. Sofía Vergara, in de rol van Griselda Blanco, brengt het verhaal van deze iconische Colombiaanse zakenvrouw tot leven. Terwijl ze niet alleen een toegewijde moeder was, was Griselda ook het briljante brein achter een van de meest winstgevende drugskartels in de geschiedenis. Ze verdiende terecht de bijnaam “The Godmother” vanwege haar dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme.

LEES OOK | Eerste beelden van Nederlandse Netflix-film “Crypto Boy” naar buiten gebracht

Griselda Netflix
Still 'Griselda' via TMDB

De serie belicht Griselda’s vermogen om naadloos te navigeren tussen haar zakelijke belangen en familiezaken. Dit terwijl ze een netwerk van drugshandel en criminaliteit beheerde dat de wereld veranderde. Haar verhaal is doordrenkt met intriges, spanning en de constante strijd om te overleven in een wereld vol rivaliteit en gevaar.

“Griselda” wordt geleid door getalenteerde professionals in de industrie, met regisseur Andrés Baiz aan het roer en co-showrunners Ingrid Escajeda en Doug Miro die de verhaallijn nauwlettend in de gaten houden. De cast bestaat uit een indrukwekkende line-up van acteurs, met Sofía Vergara als Griselda Blanco, Alberto Guerra als Dario Sepúlveda, Christian Tappan als Arturo Mesa, Martín Rodríguez als Rivi Ayala, Juliana Aidén Martinez als June Hawkins en Vanessa Ferlito als Carmen Gutiérrez, en nog vele anderen die de rijke en complexe wereld van “Griselda” tot leven brengen.

Griselda Netflix
Still 'Griselda' via TMDB

Griselda is vanaf 25 januari wereldwijd te zien op Netflix. Deze nieuwe serie belooft een boeiend en diepgaand portret te schetsen van een vrouw die de geschiedenis heeft gevormd en die nog steeds tot de verbeelding spreekt. Mis deze kans niet om het verhaal van Griselda Blanco te ontdekken en haar onvergetelijke reis te volgen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen