The Nerd Shepherd

Netflix onthult officiële trailer van nieuwe ‘stop-motion’ Pokémon-serie

Pokémon Concierge

Netflix heeft onlangs de langverwachte volledige trailer onthuld van de aankomende miniserie “Pokémon Concierge”, waarmee het streamingplatform op 28 december een frisse dosis originaliteit en creativiteit introduceert. Deze unieke stop-motionserie, bestaande uit vier afleveringen, neemt kijkers mee naar een betoverend resort waar zowel mensen als Pokémon-wezens harmonieus samenleven.

In het hart van het verhaal staat Haku, schitterend vertolkt door Karen Fukuhara, bekend van haar rollen in “The Boys” en “Suicide Squad”. Als werknemer van het resort heeft Haku de verantwoordelijke taak om te voorzien in de welzijnsbehoeften van de kleurrijke Pokémon-bewoners. Deze verfrissende kijk op de Pokémon-wereld biedt een nieuwe dynamiek, waar menselijke en Pokémon-karakters een unieke symbiose vormen.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Pokémon Concierge
Still 'Pokémon Concierge' via TMDB

Wat “Pokémon Concierge” onderscheidt, is het gebruik van stop-motiontechnologie door het gerenommeerde Franse Dwarf Animation Studio. In tegenstelling tot de gangbare cgi-animatiestijl legt deze techniek de fysieke aanwezigheid van de personages vast door middel van fotografie. Dit markeert een primeur in de geschiedenis van Pokémon-series en voegt een charmante handgemaakte esthetiek toe aan de al rijke visuele wereld van de franchise.

Met de release gepland voor 28 december, belooft “Pokémon Concierge” een onvergetelijke reis te worden voor zowel doorgewinterde Pokémon-fans als nieuwkomers. De serie opent de deur naar een wereld waar de grenzen tussen realiteit en fantasie vervagen, waar vriendschap en zorgzaamheid de boventoon voeren. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen