The Nerd Shepherd

Eerste beelden van Nederlandse Netflix-film “Crypto Boy” naar buiten gebracht

Crypto Boy

Netflix heeft zojuist de allereerste beelden onthuld van “Crypto Boy,” de nieuwste film van regisseur Shady El-Hamus. Deze film belooft een bijzonder familieproject te worden, met Shahine El-Hamus als hoofdrolspeler Amir en Sabri Saad El-Hamus in de rol van vader Omar. “Crypto Boy” biedt een intrigerende kijk op het leven van de jonge Amir (gespeeld door Shahine El-Hamus), die vastbesloten is het noodlijdende restaurant van zijn vader (gespeeld door Sabri Saad El-Hamus) te redden door de wereld van cryptocurrency te betreden. 

In het hart van Amsterdam Oost volgen we de jonge bezorger en ondernemer Amir (Shahine El-Hamus), die droomt van een veelbelovende toekomst. Zijn dagen bestaan echter uit het rondfietsen om bestellingen te bezorgen voor Burrito, het Mexicaanse restaurant van zijn vader, Omar (Sabri Saad El-Hamus). 

Terwijl gentrificatie de buurt transformeert, waarbij lokale winkels plaatsmaken voor trendy koffiebars, sushi-restaurants en fitnessstudio’s, lijkt Amirs vader doof voor zijn ideeën om het oude Burrito te moderniseren. Omar ziet in zijn zoon eerder een roekeloze nietsnut dan iemand die het restaurant zou kunnen overnemen.

LEES OOK | Staking Hollywood voorbij? Bemoedigende gesprekken tussen Scriptschrijvers en Studiobazen

Crypto Boy
Still 'Crypto Boy' via Netflix Nederland

Wanneer een groot vastgoedbedrijf het huizenblok opkoopt en de huurprijs verdubbelt, raken vader en zoon steeds meer verwikkeld in een bittere strijd. Ze worden geconfronteerd met de mogelijkheid het restaurant en hun huis voorgoed te verliezen.

Amir belandt echter op een bijeenkomst met een charismatische jonge crypto-ondernemer en ziet hierin de oplossing voor hun financiële problemen. Vastberaden om aan zijn vader te bewijzen wat hij waard is, raakt Amir steeds dieper verstrikt in de snelgroeiende wereld van cryptocurrency, terwijl Omar met toenemende bezorgdheid ziet hoe zijn zoon zich steeds verder van hem verwijdert.

“Crypto Boy” zal wereldwijd beschikbaar zijn op Netflix vanaf 19 oktober 2023. Het belooft een boeiende en emotionele reis te worden, waarin familiebanden, ambitie en de wereld van digitale valuta samenkomen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen