The Nerd Shepherd

Prijswinnende RPG “My Time at Portia” krijgt een vervolg: Bouw aan de toekomst van Sandrock

My Time at Sandrock

Nieuwe Gameplay-Trailer van "My Time at Sandrock"

Focus Entertainment en Pathea Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor My Time at Sandrock, het langverwachte vervolg op de prijswinnende sandbox simulatie RPG My Time at Portia. De game is momenteel beschikbaar op pc via Steam Early Access en de Epic Games Store. De nieuwe gameplay-trailer getiteld “A Builder’s Life” geeft inzicht in de meeslepende bouw- en landbouwactiviteiten die binnenkort je drukke maar gezellige dagen als een pas aangekomen bouwer in Sandrock zullen vullen.

My Time at Sandrock
Still 'My Time at Sandrock' via Pathea

Bouwen aan de toekomst van Sandrock

Sandrock is een fascinerende stad diep verscholen in het Wilde Westen. Jaren geleden verwoest, is het nu aan jou, je gereedschap en je bouwvaardigheden om Sandrock terug te brengen naar zijn voormalige glorie. Je ervaring zal even avontuurlijk als hartverwarmend zijn. Wanneer je niet op een galopperend paard mysteries en verborgen schatten zoekt, gebruik dan alle bronnen die je hebt gevonden om de stad krachtig te herbouwen en het land te bewerken.

Bouw en pas je hoofdkwartier en stadsgebouwen aan, upgrade moderne gereedschappen en machines, herstel landbouw en veeteelt, en repareer beschadigde Sandrock-technologieën. Ontdek, koop of ontgrendel nieuwe ontwerpen om je bouwboek uit te breiden en bewijs jezelf door de meest benijdenswaardige titel van allemaal te verdienen: Bouwer van de Maand!

LEES OOK | Vijf Nintendo Switch Parels: van Betoverende Breinbrekers tot Nachtelijke Horroravonturen

My Time at Sandrock
Still 'My Time at Sandrock' via Pathea

Collector's Edition

De verslavende sandbox-ervaring wordt nog groter met de exclusieve inhoud van de Collector’s Edition: “Pensky” pluchen speelgoed, een houten werkplaats om in elkaar te zetten, een 40 pagina’s tellend stripboek in het Engels over het verhaal van Logan de outlaw, Logan en Nia Standees, een bouwvergunning om in te vullen met een envelop, en een digitale kopie van het spel met een digitale downloadcode voor Steam. Ook ontvang je extra digitale inhoud, waaronder twee cosmetica: een kostuum en een badpak.

My Time at Sandrock
Still 'My Time at Sandrock' via Pathea

Vanaf 2 november verkrijgbaar

Op dit moment kun je My Time at Sandrock al spelen via Steam Early Access en de Epic Games Store. Maar noteer alvast de datum: vanaf 2 november zal deze langverwachte game beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One. Ben jij van plan om dit vervolg op het succesvolle My Time at Portia te spelen, of laat je deze game aan je voorbijgaan?

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen