The Nerd Shepherd

“Monster”-Anthology Serie krijgt een Vervolg: “Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story” vanaf 2024 te zien op Netflix. – Bekijk nu de Teaser!

Ryan Murphy werkt momenteel aan een nieuwe Netflix-reeks getiteld “Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.” De Menéndez-broers werden in 1996 veroordeeld voor de moord op hun ouders, José en Mary Louise “Kitty” Menéndez. De aangekondigde serie ligt in het verlengde van de veelbekeken anthologieserie: “Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story.”

Recent kwamen de Menéndez-broers weer in het nieuws door de nieuwe Peacock-docuserie “Menendez + Menudo: Boys Betrayed.” Hierin beweert Roy Rosselló, een voormalig lid van de Puerto Ricaanse boyband Menudo, dat hij als tiener seksueel is misbruikt door Jose Menéndez. Het is nog niet bekend of deze nieuwe beschuldigingen worden besproken in “Monsters.” In hun proces beweerde de bekende verdedigingsadvocaat Leslie Abramson dat Lyle en Erik hun ouders hebben vermoord uit angst na jarenlang seksueel misbruik door hun vader.

De zaak van de Menéndez-broers is in de loop der jaren het onderwerp geweest van verschillende adaptaties waaronder de NBC-serie “Law & Order: True Crime – The Menéndez Murders,” met Edie Falco als Abramson (die haar een Emmy-nominatie opleverde) en de Lifetime TV-film “Menendez: Blood Brothers,” met Courtney Love als Abramson.

“Dahmer” was een enorm succes voor Netflix. Het bereikte 1 miljard kijkuren in de eerste 60 dagen, waardoor het een van de vier series is die deze mijlpaal heeft bereikt. “Dahmer” wordt beschouwd als een favoriet in de Primetime Emmy-competitie van dit jaar in de categorie limited/anthology series. Niecy Nash-Betts won al de Critics Choice Award voor beste bijrolactrice in een limited serie en de NAACP Image Award voor beste actrice in een limited serie. Evan Peters won de Golden Globe voor beste acteur in een limited serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen