The Nerd Shepherd

Miles en Gwen bundelen opnieuw hun krachten in “Spider-Man: Across the Spider-verse”!

Spider-Man: Across the Spider-Verse, Universal Pictures

Fans van de populaire Spider-Man-franchise kunnen hun hart ophalen, want er staat een nieuwe film op de planning: Spider-Man: Across the Spider-Verse. In de internationale trailer die onlangs is uitgebracht, krijgen we een voorproefje van het avontuur dat ons te wachten staat.

Het vervolg op het Oscar-winnende Spider-Verse belooft een spectaculair avontuur te worden waarin Miles Morales, de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn, het multiversum doorkruist. Samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People staat hij voor zijn grootste uitdaging ooit: het verslaan van de sterkste vijand die ze ooit hebben ontmoet.

Spider-Man: Across the Spider-Verse, Universal Pictures
Spider-Man: Across the Spider-Verse, Universal Pictures

De trailer geeft ons een glimp van de ongelooflijke actie en de verbluffende animatie die ons te wachten staat. We zien Miles en Gwen in verschillende dimensies reizen en te maken krijgen met gevaarlijke vijanden. Ook krijgen we een eerste blik op de mysterieuze Spider-Man 2099, die zijn opwachting maakt in de film.

Spider-Man: Across the Spider-Verse belooft een film te worden die alle verwachtingen zal overtreffen. Fans van de franchise kunnen niet wachten om Miles Morales opnieuw in actie te zien en te ontdekken wat voor avonturen hem te wachten staan. De Spider-War is coming, en wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit epische verhaal zich zal ontvouwen.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen