The Nerd Shepherd

Spectaculaire eerste trailer van thriller met “The Social Network”-ster Jesse Eisenberg vrijgegeven

Manodrome

Lionsgate heeft zojuist het doek opgelicht voor de aankomende thriller-drama “Manodrome.” Met de gevierde acteurs Jesse Eisenberg en Adrien Brody in de hoofdrollen, belooft deze film een meeslepend avontuur te worden. In “Manodrome” volgen we het intrigerende verhaal van Ralphie, die in aanraking komt met een vreemde “familie.”

In de film wordt het verhaal verteld van Ralphie, een man die worstelt met zijn innerlijke demonen. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij in contact komt met een mysterieuze familie van mannen die hem als een van hen verwelkomen. Terwijl Ralphie probeert zijn ware identiteit te onthullen, groeit de druk en wordt de lont aangestoken die het leven van iedereen die hij aanraakt voorgoed zal veranderen. 

LEES OOK | Anthony Hopkins schittert als Sigmund Freud in de trailer van “Freud’s Last Session”

Manodrome
Still 'Manodrome' via TMDB

“Manodrome” is het geesteskind van schrijver en regisseur John Trengrove. Naast de schitterende optredens van Jesse Eisenberg en Adrien Brody, zien we ook Odessa Young, Sallieu Sesay, Philip Ettinger, Ethan Suplee, Evan Jonigkeit en andere getalenteerde acteurs schitteren in deze film. De productie van “Manodrome” wordt toevertrouwd aan een indrukwekkend team, bestaande uit Riley Keough, Gina Gammell, Ben Giladi en Ryan Zacarias.

Met een getalenteerde cast, een bekroonde regisseur en een intrigerend verhaal dat de diepten van de menselijke psyche verkent, is “Manodrome” een film die niet mag worden gemist. “Manodrome” lijkt een film te zijn die je zowel aan het denken zet als op het puntje van je stoel houdt. Het is niet duidelijk of de film in Nederland in de bioscoop te zien zal zijn. Een digitale release laat in iedergeval niet lang op zich wachten dus de verwachting is dat we eind november kunnen gaan genieten van deze spraakmakende film.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen