The Nerd Shepherd

Anthony Hopkins schittert als Sigmund Freud in de trailer van “Freud’s Last Session”

Freud's Last Session

Sony heeft de eerste trailer vrijgegeven van “Freud’s Last Session”, een historisch drama waarin Anthony Hopkins de rol vertolkt van de beroemde neuroloog Sigmund Freud, en Matthew Goode die van de befaamde schrijver C.S. Lewis. In de trailer zijn deze twee vooraanstaande heren te zien terwijl ze discussiëren over hun overtuigingen met betrekking tot het bestaan van God.

Op de vooravond van de Tweede Wereldoorlog komen twee van de grootste geesten van de twintigste eeuw, C.S. Lewis en Sigmund Freud, samen voor hun persoonlijke strijd over het bestaan van God. De film weeft de levens van Freud en Lewis door elkaar, verleden en heden, en neemt de kijkers mee op een dynamische reis die verder reikt dan de muren van Freud’s studeerkamer.

LEES OOK | Cailee Spaeny schittert als Priscilla Presley in de nieuwe A24-film “Priscilla”

Still 'Freud's Last Session' via TMDB

“Freud’s Last Session” is geregisseerd door Mark St. Germain, gebaseerd op het boek “The Question of God” van Armand Nicholi. Naast Hopkins en Goode zullen we Live Lisa Fries, Jodi Balfour, Orla Brady, Stephen Campbell Moore en anderen zien schitteren. De film is geproduceerd door Alan Greisman, Rick Nicita, en Meg Thomson.

Freud’s Last Session” belooft een intrigerende kijkervaring te bieden, waarin twee van de meest invloedrijke denkers van hun tijd elkaar ontmoeten en een diepgaande discussie voeren over religie en filosofie. Met een getalenteerde cast en een boeiend verhaal is het ongetwijfeld een film om naar uit te kijken.

Wat betreft de releasedatum in Nederland, er is momenteel nog geen informatie beschikbaar. De film staat gepland voor 22 december in de Verenigde Staten, maar er is nog geen nieuws over een Nederlandse release. We zullen moeten afwachten en hopen dat de film ook binnenkort in Nederland te zien zal zijn.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen