The Nerd Shepherd

Lord of The Rings-ster maakt na 15 jaar comeback in het Marvel Cinematic Universe

Na bijna 15 jaar keert Liv Tyler (Lord of the Rings, Marvel) terug naar het Marvel Cinematic Universe (MCU) in haar rol als Betty Ross in de aankomende Captain America-sequel, getiteld New World Order. Het nieuws werd bekendgemaakt door The Hollywood Reporter en fans van het MCU zijn enthousiast om de actrice terug te zien keren naar de franchise.

Naast Tyler zal ook Tim Blake Nelson in zijn rol als Samuel Sterns terugkeren, een schurk uit The Incredible Hulk die voor het laatst te zien was in de film uit 2008. Het zal spannend worden om te zien hoe de personages passen in het nieuwe verhaal van Captain America: New World Order.

De film zal worden geregisseerd door Julius Onah, met een scenario van Malcolm Spellman, bekend van The Falcon and The Winter Soldier. Anthony Mackie zal zijn rol als Sam Wilson opnieuw gaan spelen, die officieel de mantel van Captain America heeft overgenomen na de gebeurtenissen van de Disney+ serie.

De terugkeer van Liv Tyler als Betty Ross in het MCU is opnieuw een opwindende ontwikkeling voor Marvel-fans. Het personage is te lang afwezig geweest in de franchise, en haar terugkeer in Captain America: New World Order zal zeker diepgang en complexiteit toevoegen aan het verhaal. We kunnen niet wachten om Liv Tyler terug te zien op het scherm, samen met Harrison Ford, Tim Blake Nelson en de rest van de cast van Captain America: New World Order.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen