The Nerd Shepherd

LEGO onthult twee nieuwe Star Wars Clone Trooper helmen: Captain Rex en Clone Commander Cody

Februari ziet er niet uit als een grote maand voor LEGO-releases. Gelukkig wordt Maart een mooie maand voor de LEGO-liefhebber. Het Deense speelgoedbedrijf heeft zojuist drie nieuwe Star Wars-helm LEGO-sets beschikbaar gesteld voor pre-order. Het zijn de helmen van Prinses Leia (Boushh), Captain Rex en Clone Commander Cody. Ze zien er allemaal geweldig uit en kosten elk $69,99 en zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar.

De twee sets uit Star Wars: The Clone Wars zijn uitstekende aanvullingen op de bestaande reeks Star Wars-helmen LEGO-sets. De Captain Rex-helmset (75349) ziet er fantastisch uit, bestaat uit 854 stukjes en is, inclusief de basis, 8 inch hoog, 5 inch breed en 5 inch diep. Net als alle andere Star Wars-helmenets, komt het met een naambordje en is het bedoeld voor display.

De Clone Commander Cody-helmset (75350) ziet er bijzonder uit door zijn oranje kenmerken. Het bestaat uit 766 stukjes en is ook 8 inch hoog. Het is 5 inch breed en 5,5 inch diep.

Als je meer fan bent van Return of the Jedi, wil je misschien de set van de Boushh-helm van Prinses Leia pakken, die ze draagt wanneer ze bij Jaba’s paleis aankomt om Han te redden (set 75351). Met een hoogte van 6,5 inch is het iets korter dan de andere. Het is 4,5 inch breed en 5,5 inch diep. Net als de andere, komt het met een naambordje en heeft het de leeftijdsadvies van 18+ jaar, wat betekent dat het bedoeld is voor volwassenen.

In dit geval weerspiegelt het leeftijdsadvies niet de bouwcomplexiteit. Het is meer de bedoeling van de ontwerpers voor de set. Deze LEGO-sets zijn bedoeld voor display en niet voor spel. Kinderen zouden waarschijnlijk weinig plezier hebben aan deze sets nadat ze gebouwd zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen