The Nerd Shepherd

Langverwachte Bird Box Spin-off: “Bird Box Barcelona” binnenkort te zien op Netflix – Bekijk nu de eerste Trailer!

Na meer dan twee jaar sinds de aankondiging van het project heeft Netflix eindelijk de eerste teaser uitgebracht voor Bird Box Barcelona, de aankomende Spaanse spin-off van de horror-thriller uit 2018 met dezelfde naam. De trailer benadrukt de chaos die zich afspeelt in Europa wanneer ongeziene entiteiten de visie van mensen overnemen en slachtoffers dwingen om zichzelf te doden. 

Na het uitbreken van een mysterieuze kracht die de wereldbevolking decimeert, moet Sebastian zijn eigen weg weten te vinden door de verlaten straten van Barcelona. hij vormt moeizame allianties met andere overlevenden en probeert te ontsnappen uit de stad terwijl er een onverwachte en nog sinisterdere dreiging op de loer ligt.

Bird Box Barcelona is geschreven en geregisseerd door Álex Pastor en David Pastor. In de film spelen onder andere Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard en Naila Schuberth. Bird Box Barcelona is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen op Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen