The Nerd Shepherd

Klassieke Pokémon-games en nieuwe Pokémon Mystery Dungeon worden mogelijk deze maand nog aangekondigd!

Pokémon-fans denken dat er mogelijk een nieuwe Pokémon Mystery Dungeon-game op komst is, dankzij een nieuwe website die is gewijd aan Pokémon Day. 

Een datamine van de nieuwe Pokémon Together-website – die zich lijkt voor te bereiden op Pokémon Day op 27 februari – onthuld dat er een nieuwe Pokémon Mystery Dungeon-game in de maak is. In de code van de nieuwe website is “Spike Chunsoft” te vinden, het bedrijf achter de vorige Pokémon Mystery Dungeon-games.

   

Hoewel er geen garantie is dat dit iets betekent, zou het niet al te verrassend zijn als we tijdens de Pokémon Day een aankondiging gerelateerd aan Pokémon Mystery Dungeon krijgen, vooral omdat Nintendo vorig jaar de fans vroeg of ze een nieuwe Pokémon Mystery Dungeon-game wilden.

Niet alleen een nieuwe Pokémon Mystery Dungeon-game lijkt er aan te komen, ook de main-line pokémon games gaan vroeg of laat verschijnen op de Nintendo Switch. Pokémon Stadium is namelijk aangekondigd voor Nintendo Switch Online waar nu ook naast de NES, SNES en N64 ook Gameboy en Gameboy Advance titels worden toegevoegd.

Het probleem is alleen dat Pokémon Stadium alleen leuk is om te spelen als je gebruik kan maken van je eigen Pokémon. Vroeger was er een extensie nodig om de Pokémon van je Gameboy Games te gebruiken in Pokémon Stadium voor de N64. Dat wordt een lastig verhaal zonder de main-line games op de Switch die daarnaast ook nog eens moeten linken met Pokémon Stadium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen