The Nerd Shepherd

Martin Scorsese’s nieuwste meesterwerk “Killers of the Flower Moon” onthult een gloednieuwe trailer!

Killers of the Flower Moon

De ondergang van de Osage Nation

De veelbesproken film “Killers of the Flower Moon” van regisseur Martin Scorsese staat eindelijk op het punt om in de bioscoop te verschijnen, en zojuist is er een gloednieuwe trailer uitgebracht. Met een indrukwekkende cast, waaronder Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons en Lily Gladstone, belooft deze film een aangrijpende en onvergetelijke ervaring voor het bioscooppubliek te worden.

De film vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van deze donkere periode in de geschiedenis. Het is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde wordt geconfronteerd met laaghartig verraad. Het verhaal draait om de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart, gespeeld door niemand minder dan Leonardo DiCaprio, en Mollie Kyle, vertolkt door de getalenteerde Lily Gladstone.

LEES OOK | Betrouwbare bron bevestigt: “Red Dead Redemption 3 is officieel in ontwikkeling!”

Martin Scorsese
Still 'Killers of the Flower Moon' via Universal Pictures

Meeslepende misdaadsaga

Aan het begin van de 20e eeuw werd de wereld opgeschud door de ontdekking van olie, die onverwacht de Osage Nation-indianen tot een van de rijkste volkeren ter wereld maakte. Hun welvaart trok al snel blanke profiteurs aan, die niet terugschrokken voor manipulatie, afpersing en diefstal om zoveel mogelijk geld van de Osage te bemachtigen. Wat nog erger was, was dat deze profiteurs zich ook bezighielden met moord, waarbij vele Osage-indianen het leven lieten.

Vanaf 19 oktober in de bioscoop

“Killers of the Flower Moon” belooft een cinematografisch meesterwerk te worden. Paramount Pictures brengt de film op 19 oktober naar het grote scherm, gevolgd door een release op Apple TV+. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van “Killers of the Flower Moon”.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen