Netflix deelt eerste beelden van de nieuwe Shady El-Hamus-film: "Crypto Boy"

Films
woensdag, 13 september 2023 om 16:08
crypto

Netflix deelt eerste beelden van "Crypto Boy", de nieuwe film van Shady El-Hamus

Netflix heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven voor "Crypto Boy," de langverwachte tweede Netflix-film van regisseur Shady El-Hamus. Deze nieuwe film werpt een intrigerende blik op de wereld van cryptocurrency en familieconflicten. Maak je klaar om op 19 oktober getuige te zijn van deze boeiende release, exclusief op Netflix.
In het hart van Amsterdam Oost volgen we het verhaal van Amir (Shahine El-Hamus), een jonge bezorger en avontuurlijke ziel met dromen van een betere toekomst. Hij fietst de hele dag rond om bestellingen te bezorgen voor Burrito, het Mexicaanse restaurant van zijn vader, Omar (Sabri Saad El-Hamus). De buurt ondergaat echter drastische veranderingen door gentrificatie, met traditionele buurtwinkels die plaatsmaken voor hippe koffiebars, sushi-restaurants en fitnessstudio's.

Familiedrama in "Crypto Boy"

Amir is vastbesloten om zijn vaders oude Burrito te moderniseren en te redden van de ondergang. Hij ziet kansen om met de tijd mee te gaan, maar zijn vader Omar lijkt doof voor zijn ideeën en beschouwt hem als een onverantwoordelijke nietsnut die niet in staat is het familiebedrijf over te nemen. De spanning tussen vader en zoon bereikt een hoogtepunt wanneer een groot vastgoedbedrijf het huizenblok opkoopt en de huurprijzen verdubbelt. Ze worden steeds meer elkaars tegenpolen en zien het restaurant en hun huisbedrijf in gevaar komen.

Financiële problemen

Maar dan belandt Amir op een bijeenkomst van een charismatische crypto-ondernemer. Hier denkt hij de oplossing voor al hun financiële problemen te hebben gevonden. Vastbesloten om aan zijn vader te bewijzen wat hij waard is, raakt Amir steeds dieper betrokken bij de snelgroeiende crypto-startup, terwijl Omar met argusogen toekijkt hoe zijn zoon steeds verder van hem afdrijft.

Vanaf 19 oktober te zien op Netflix

"Crypto Boy" is een meeslepende film die de complexe relatie tussen familie, financiële druk en de wereld van cryptocurrency verkent. Mis deze exclusieve Netflix-release niet op 19 oktober.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!