The Nerd Shepherd

“Kandahar”: de nieuwe spannende bioscoopfilm met Gerard Butler en Travis Fimmel is vanaf 26 mei te zien!

De trailer van “Kandahar”, de nieuwe actiethriller van Open Road Films, is uitgebracht. De film vertelt het verhaal van een undercover CIA-agent, gespeeld door Gerard Butler, die zich in een vijandig gebied bevindt nadat zijn missie is blootgesteld aan de vijand. 

Kandahar is geregisseerd door Ric Roman Waugh, die het scenario schreef samen met voormalig militaire inlichtingenofficier Mitchell LaFortune. De film is gebaseerd op de levenservaringen van LaFortune in Afghanistan tijdens de tijd van de Snowden-leaks. De opnames vonden plaats in Saoedi-Arabië.

In de film speelt Gerard Butler Tom Harris, een undercover CIA-agent die is gestationeerd in het Midden-Oosten. Een inlichtingenlek onthult zijn geheime missie en zijn verborgen identiteit. Vast in het hart van vijandig gebied moeten Harris en zijn tolk zich een weg banen door de woestijn naar een extractiepunt in Kandahar, Afghanistan, terwijl ze de elite speciale troepen proberen te ontlopen die hen achtervolgen.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Naast Butler (Plane) spelen Travis Fimmel, Navid Negahban, Ali Fazal en Elnaaz Norouzi in de film. “Kandahar” is vanaf 26 mei te zien in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen