The Nerd Shepherd

Jada Pinkett Smith reageert voor het eerst uitgebreid op het beruchte Oscars-incident

Hancock

In 2022 schudde een incident tijdens de Academy Awards de wereld op zijn grondvesten: de klap die Will Smith uitdeelde aan Chris Rock, midden op het prestigieuze Oscars-podium. Dit tumultueuze voorval, dat zich voor het oog van miljoenen kijkers voltrok, domineerde de nieuwsberichten en gesprekken wereldwijd. In de nasleep van deze gebeurtenis heeft Jada Pinkett Smith onlangs openhartig gedeeld hoe dit incident een diepgaand effect had op haar toewijding aan haar man, Will Smith.

Het incident bij de Oscars begon met een schijnbaar onschuldige opmerking van komiek Chris Rock over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith. Deze opmerking zette Will Smith aan tot een impulsieve en fysieke reactie, die wereldwijd de aandacht trok. In een bijzonder openhartig moment tijdens een gesprek in het Perelman Performing Arts Center in New York City, legde Jada uit hoe dit incident een keerpunt betekende in hun relatie. Ze benadrukte dat dit moment van publieke confrontatie haar deed realiseren dat zij en Will samen door de storm moesten navigeren, en dat ze absoluut niet van zijn zijde zou wijken.

LEES OOK | Kruidvat-actie doet Pokémon-gekte opnieuw oplaaien

Will Smith
Still 'I Am Legend' via TMDB

Een ander aspect van het huwelijk van Jada en Will dat Jada openlijk besprak, was hun zevenjarige scheiding. In 2016 bevonden ze zich in een uitputtende fase van hun relatie, waarin ze met elkaar worstelden en machtsspelletjes speelden. Jada benadrukte dat ze eerst moest leren van zichzelf te houden, voordat ze kon begrijpen wat liefde werkelijk inhield in de context van een partner. 

Tijdens het gesprek deelde Jada ook het feit dat Will, samen met hun kinderen Jaden, Willow en Trey (Will’s zoon uit zijn eerste huwelijk), haar toestemming gaf om in haar memoires alles over hun leven op te nemen. Will moedigde Jada aan om haar authentieke stem te laten horen en vertrouwde volledig op haar schrijven. Het feit dat Will het boek las voordat het naar de redacteur ging en geen enkel woord veranderde, benadrukte hun diepe wederzijdse vertrouwen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen