The Nerd Shepherd

Jack Black hoopt op Pedro Pascal als Wario in de volgende Super Mario Bros.-film: “Pedro Pascal is Wario.”

De Super Mario Bros.-film is net uit en de geruchten over een vervolg zijn al in volle gang. Maar wie zal de volgende grote schurk worden? Volgens Jack Black, die Bowser speelt in de nieuwste film, zou het zomaar eens Pedro Pascal kunnen zijn die de rol als slechterik op zich neemt.

In een interview met Collider besprak Black de mogelijkheden voor het vervolg van de Super Mario Bros.-film. Toen hem werd gevraagd of Bowser terug zou keren als de slechterik, antwoordde Black: “Het is niet vanzelfsprekend dat Bowser terugkeert. Ik heb een paar Kung Fu Panda-films gedaan en het was elke keer een andere schurk. Misschien doen ze hetzelfde met deze film.”

Black suggereerde vervolgens dat zijn personage mogelijk van kwaad naar goed zou kunnen worden bekeerd om Mario en zijn vrienden te helpen tegen een nieuwe, nog krachtigere slechterik zoals bijvoorbeeld Wario. Volgens Black zou Pedro Pascal de perfecte keuze zijn voor deze rol: “Wario. Pedro Pascal is Wario.”

Hoewel het nog afwachten is of er een vervolg komt op de Super Mario Bros.-film en wie daarin de schurk zal spelen, is het idee van Black zeker interessant. Pascal heeft in het verleden laten zien dat hij zich goed kan aanpassen aan verschillende rollen en hij zou zeker een interessante toevoeging zijn aan de Super Mario Bros.-franchise. Ook schitterde Pedro Pascal onlangs nog in een Saturday Night Live-sketch waarin hij verkleed als Mario te zien is. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen