The Nerd Shepherd

J.K. Simmons schittert als doelwit van een waardeloze huurmoordenaar in “One Day as A Lion”

Lionsgate heeft de officiële trailer getoond van de aankomende misdaadkomedie “One Day as A Lion”, met Scott Caan als een waardeloze huurmoordenaar die de taak krijgt om het slimme personage van J.K. Simmons te doden.

Jackie Powers (Caan) is een waardeloze huurmoordenaar, wanneer hij op pad wordt gestuurd om een Simmons personage uit te schakelen maakt Jackie hem alleen maar boos. Op de vlucht neemt Jackie de verveelde serveerster Lola als gijzelaar. Wanneer Jackie onthult dat hij geld nodig heeft om zijn zoon uit de gevangenis te halen, bedenkt Lola een plan voor hen om geld te krijgen van haar stervende moeder (Madsen). Deze misdaadkomedie is een geestige hommage aan Tarantino en de Coen-broers.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

One Day as a Lion is geregisseerd door John Swab en het scenario is geschreven door Caan. Naast Caan en Simmons zijn ook Frank Grillo (The Purge-films), Marianne Rendón (Imposters), Taryn Manning (Orange is the New Black), George Carroll (The Town) en Virginia Madsen (Candyman) te zien.

De film met een R-rating zal op 4 april in de bioscoop verschijnen, gevolgd door de VOD- en digitale release op 7 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen