The Nerd Shepherd

Makers van “Get Out” presenteren nieuwe horrorsensatie: “It Lives Inside” – Bekijk nu de trailer!

It Lives Inside

Dompel jezelf onder in de duistere wereld van “It Lives Inside”, waar niemand minder dan de getalenteerde Megan Suri de hoofdrol speelt. De makers van deze angstaanjagende film hebben ook hun stempel gedrukt op de bejubelde en intrigerende thriller “Get Out.” Dit belooft dan ook weer een angstaanjagend avontuur te worden!

Een duister avontuur begint

Het verhaal van ‘It Lives Inside’ draait om Sam, gespeeld door Megan Suri, die wanhopig probeert om zich op school aan te passen. In haar streven om net als iedereen te zijn, verwerpt ze haar Indiase cultuur en familie. Echter, het lot heeft andere plannen voor haar in petto. Een mythologische demonische geest hecht zich aan haar voormalige beste vriend, en nu staat Sam voor de uitdaging om haar erfgoed te omarmen om deze kwaadaardige entiteit te kunnen verslaan.

LEES OOK | Recensie: “Cobweb” – Ondanks clichés een bijzonder angstaanjagende horrorsensatie

Get Out
Still 'Get Out' via TMDB

Gemaakt door dezelfde mensen achter "Get Out"

Naast Megan Suri worden er ook andere getalenteerde acteurs aan boord gehaald om de cast te versterken. Neeru Bajwa, Mohana Krishnan, Vik Sahay, Gage Marsh, Beatrice Kitsos en Betty Gabriel dragen allemaal bij aan de duistere en beklemmende sfeer van de film. “It Lives Inside” is geschreven en geregisseerd door Bishal Dutta, met een meeslepend verhaal gecreëerd door Bishal Dutta en Ashish Mehta.

De producenten die achter deze angstaanjagende creatie staan, zijn niemand minder dan Raymond Mansfield en Sean McKittrick, bekend van hun eerdere samenwerking aan de succesvolle film ‘Get Out’. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen