"B&B Vol Liefde"-sterren Olof en Anne schitteren in de nieuwe bioscoopfilm: "Bed & Breakfast"

Films
donderdag, 24 augustus 2023 om 9:17
64e62d339ebd8 scaled
Voor liefhebbers van het spraakmakende tv-programma "B&B Vol Liefde" komt er goed nieuws uit filmland! De bekende kandidaten Olof en Anne stappen namelijk niet alleen uit het scherm van je televisie, maar ook het grote witte doek op, en wel in de fonkelnieuwe Nederlandse romantische bioscoopfilm "Bed & Breakfast."

Liefde en keuzes in "Bed & Breakfast"

In "Bed & Breakfast" volgen we het verhaal van Sarah, een fervente workaholic die tot haar eigen verrassing haar baan opgeeft. Plotseling staat ze voor de grote vraag: wat moet ze met haar leven doen? Met enige aarzeling gaat ze akkoord om de B&B van haar tante te beheren. Maar voor dit stadsmeisje, dat gewend is aan overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers, is het leven tussen de kippen en moestuinen in een Gronings dorp een totaal nieuwe ervaring. Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee mogelijke liefdesinteresses ontmoet, stroomt niet alleen de B&B vol, maar ook haar hart met liefde. Gedwongen om te kiezen tussen twee mannen die op bijna alle vlakken van elkaar verschillen, begint Sarah ook andere belangrijke keuzes in haar leven te overwegen.
64e62d2f68d69 1140x570
Still 'Bed & Breakfast' via DFW

Een sterrencast om naar uit te kijken

In deze romantische komedie schitteren toonaangevende acteurs, met Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en Oscar Aerts in de hoofdrollen. Maar de sterrencast houdt daar niet op; de film bevat ook getalenteerde namen zoals Liz Snoijink, Margôt Ros, Denise Aznam, Hassan Slaby, Jelka van Houten en Sabri Saad El Hamus. De film, geproduceerd door Dutch FilmWorks, staat gepland voor release in het voorjaar van 2024 en heeft nu al de verwachtingen hoog gespannen.
De regie van "Bed & Breakfast" ligt in handen van Ruud Schuurman (bekend van "Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn" en "Kwestie van Geduld"), terwijl het scenario is geschreven door Anna Pauwels (bekend van "Zwaar Verliefd!," "Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn," en "Only You"). De film is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met RTL en heeft ondersteuning gekregen van Netherlands Film Production Incentive.

Voorjaar 2024 in de bioscoop

"Bed & Breakfast" belooft een hartverwarmend en hilarisch verhaal te worden over liefde, keuzes en de onverwachte wendingen van het leven. We kijken reikhalzend uit naar de release in het voorjaar van 2024 en kunnen niet wachten om deze film op het grote scherm te zien schitteren. Het wordt ongetwijfeld een feel-good hit die je niet wilt missen!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!