The Nerd Shepherd

Na bijna tien jaar wordt de geliefde horrorfilm “It Follows” opgevolgd door “They Follow”

It Follows

Ongeveer tien jaar na de angstaanjagende gebeurtenissen van “It Follows,” komt eindelijk het langverwachte vervolg met de titel “They Follow.” Deze spannende aankondiging kwam naar voren via Neon, de distributeur van de oorspronkelijke film, die het nieuws afgelopen maandag deelde. Naast deze opwindende onthulling, werd bevestigd dat zowel schrijver en regisseur David Robert Mitchell als de getalenteerde actrice Maika Monroe zullen terugkeren.

“It Follows,” uitgebracht in 2014, heeft zijn stempel gedrukt op de horrorfilmwereld. Het werd niet alleen een commercieel succes, maar wist ook critici en het publiek te imponeren met zijn unieke en verontrustende verhaallijn. Met een bescheiden budget van ongeveer $1 miljoen, wist de film wereldwijd maar liefst $21 miljoen op te brengen. 

LEES OOK | Amazon Studios kondigt ontwikkeling van “Poltergeist” TV-serie aan

It Follows
Still 'It Follows' via TMDB

Hoewel er momenteel weinig details beschikbaar zijn over het plot van “They Follow,” is één element zeker: Maika Monroe zal terugkeren in de rol van Jay Height. Voor degenen die zich “It Follows” herinneren, zal dit nieuwsgierigheid opwekken over wat er met haar personage is gebeurd in de afgelopen tien jaar.

“It Follows” vertelde het verhaal van Jay, die werd belaagd door een mysterieuze entiteit nadat ze intiem was geweest met haar vriend. Ze ontdekte al snel dat deze sinistere kracht wordt doorgegeven via seksueel contact, waardoor ze voor de moeilijke keuze kwam te staan om deze vloek de rest van haar leven te dragen of om een nieuw slachtoffer te vinden.

It Follows
Still 'It Follows' via TMDB

Met de terugkeer van regisseur David Robert Mitchell en de getalenteerde Maika Monroe, kunnen fans van de originele film rekenen op de voortzetting van de unieke atmosfeer en visuele stijl die “It Follows” zo geliefd maakte. Het vervolg, “They Follow,” belooft opnieuw de grenzen van het psychologische horror genre te verkennen en kijkers diep in de duistere en mysterieuze wereld van Jay Height te trekken.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen