The Nerd Shepherd

Idris Elba in Beeld voor Belangrijke Schurkenrol in Nieuwe Star Wars-Film

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe Star Wars-film, maar een doorgaans betrouwbare bron beweert dat Idris Elba (bekend van onder andere Luther en Thor: Ragnarok) mogelijk de antagonist zal spelen in de nieuwe Star Wars-film met Rey in de hoofdrol.

Tijdens Star Wars Celebration eerder dit jaar leerden we dat Daisy Ridley terug zal keren in haar rol als Rey uit de sequel-trilogie voor de nog ongetitelde Star Wars-film van regisseur Sharmeen Obaid-Chinoy. Het verhaal zal zich vijftien jaar na de gebeurtenissen van The Rise of Skywalker afspelen.

Sindsdien zijn er maar weinig details naar buiten gekomen, maar nu lijkt het erop dat we mogelijk weten welke acteur in aanmerking komt, of op zijn minst wordt overwogen, voor de rol van de antagonist. Volgens een doorgaans betrouwbare insider zou Idris Elba, in beeld zijn als de schurk van de film. Het is echter niet duidelijk of dit betekent dat er al gesprekken plaatsvinden of dat Lucasfilm simpelweg geïnteresseerd is in Elba. 

LEES OOK | Mark Hamill spreekt zich uit over een mogelijke terugkeer in de Star Wars-franchise: “Toen ik het script van episode VIII las, wist ik dat het voorbij was.”

Het verhaal wordt nog grotendeels geheimgehouden, maar we weten wel dat Rey een “krachtige Jedimeester” zal zijn die haar eigen Jedi academie runt wanneer we haar weer ontmoeten. Lucasfilm-president Kathleen Kennedy heeft de tijdlijn omschreven als het “New Jedi Order”-tijdperk.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen