The Nerd Shepherd

Kleine Held, Grote Avonturen: “I Am Groot” Seizoen 2 is volgende maand te zien via Disney+

I Am Groot

Fans van Marvel Studios en de schattige Baby Groot hebben reden tot vreugde. Het langverwachte tweede seizoen van “I Am Groot” is officieel onthuld! Deze reeks, te zien op Disney Plus, neemt ons mee op een reis door het universum en daarbuiten. Groot belooft opnieuw voor lachwekkende chaos en hartverwarmende momenten te zorgen terwijl hij zichzelf omringt met nieuwe kleurrijke wezens en adembenemende omgevingen.

I Am Groot
Still 'I Am Groot' via Disney

Terugkeer van Vin Diesel en Kirsten Lepore

Hoofdrolspeler in dit kosmische avontuur is niemand minder dan Vin Diesel, die Baby Groot wederom tot leven brengt met zijn kenmerkende stem. Ook Kirsten Lepore keert terug als schrijver en regisseur, net zoals ze dat deed voor het eerste seizoen. Dit belooft de continuïteit van de geliefde stijl en humor die de serie tot een favoriet heeft gemaakt bij fans van alle leeftijden.

LEES OOK | Vijf verbluffende sequels die hun voorgangers overtreffen

Het creatieve team achter de schermen wordt aangevoerd door superviserend producent Danielle Costa, terwijl Craig Rittenbaum en Alex Scharf de rol van producenten voor hun rekening nemen. Het indrukwekkende lijstje van uitvoerend producenten bestaat uit Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Kirsten Lepore. Dana Vasquez-Eberhardt sluit aan als co-uitvoerend producent en voegt haar bijdrage toe aan het succes van de serie.

Vanaf 6 september te zien via Disney+

De vijf gloednieuwe korte afleveringen boordevol avontuur, humor en natuurlijk de onweerstaanbare charmes van Baby Groot zijn vanaf 6 september te streamen via Disney+. Of je nu een doorgewinterde Marvel-fan bent of gewoon op zoek bent naar wat lichtvoetig vermaak, dit nieuwe seizoen belooft voor ieder wat wils te bieden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen