The Nerd Shepherd

Heroes Dutch Comic Con kondigt opnieuw gast aan uit “The 100”

Tasya Teyes

Heroes Dutch Comic Con, hét evenement voor liefhebbers van comics, films, series en cosplay, heeft zojuist aangekondigd dat de Canadese actrice Tasya Teles zich zal voegen bij de line-up van speciale gasten voor de wintereditie van het evenement op 18 en 19 november in de Jaarbeurs Utrecht. Teles, bekend om haar rol als Echo in de populaire apocalyptische televisieserie The 100, wordt de vierde special guest die bevestigd is voor dit veelbelovende weekend.

Geboren in 1985 in Canada, is Tasya Teles vooral bekend geworden door haar indrukwekkende vertolking van Echo in The 100. Deze televisieserie, die van 2014 tot 2020 werd uitgezonden, was gebaseerd op de gelijknamige young adult boekenreeks van Kass Morgan. Het verhaal volgt 100 jeugddelinquenten die op een door rampen geteisterde aarde worden achtergelaten om de planeet te herstellen. Tasya Teles speelde in meer dan 50 afleveringen van deze geliefde serie en groeide uit tot een icoon voor fans over de hele wereld. Na zeven succesvolle seizoenen kwam The 100 tot een spannend einde.

LEES OOK | Famke Janssen aangekondigd als tweede hoofdgast tijdens Heroes Dutch Comic Con

Tasya Teles
Foto 'Tasya Teles' via HDCC

Naast haar rol in The 100, schitterde Tasya Teles onlangs in de hoofdrol van de miniserie Shoresy, die liep van 2022 tot 2023. Shoresy is een spin-off van het personage uit de comedyserie Letterkenny, die nog steeds razend populair is sinds het begin in 2016. De Canadese serie Shoresy kreeg lovende kritieken en bevestigde de veelzijdigheid van Teles als actrice. Fans kunnen zich verheugen op een tweede seizoen van Shoresy, waarin Tasya Teles opnieuw te zien zal zijn als het personage Nat.

Met de toevoeging van Tasya Teles aan de reeds indrukwekkende lijst van special guests, belooft de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con op 18 en 19 november een onvergetelijk weekend te worden voor fans van popcultuur en entertainment. Mis deze kans niet om een van de sterren van The 100 persoonlijk te ontmoeten en meer te weten te komen over haar carrière in de wereld van film en televisie. Voor meer informatie over het evenement en het verkrijgen van tickets, kun je terecht op de officiële website van de organisatie.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen