The Nerd Shepherd

Henry Cavill gecast als onsterfelijke Schotse krijger in reboot van epische fantasy klassieker

Highlander

Na een reeks wisselende ervaringen in Hollywood, lijkt Henry Cavill eindelijk weer een sprankelende kans te krijgen. De acteur, die ooit de iconische rol van Superman vertolkte voor DC, en later de hoofdrol op zich nam in de populaire serie “The Witcher,” is klaar voor zijn volgende avontuur. Dit keer zal hij schitteren in de langverwachte reboot van de legendarische fantasyfilm “Highlander.”

De “Highlander” reboot zal worden geregisseerd door niemand minder dan Chad Stahelski, een gevestigde naam in de filmwereld dankzij zijn indrukwekkende bijdrage aan de uiterst succesvolle “John Wick”-franchise. De keuze voor Stahelski als regisseur voor dit project heeft de verwachtingen voor de film aanzienlijk doen stijgen.

LEES OOK | Universal en Blumhouse kondigen vervolg aan op spraakmakende horrorfilm met Ethan Hawke

Highlander
Still 'Highlander' via TMDB

De originele “Highlander” film uit 1986 was een enorm succes en wist het publiek te betoveren met zijn unieke mix van actie en fantasy. Het verhaal draaide om een eeuwenoude strijd tussen onsterfelijke krijgers die zich afspeelde in de straten van New York City. De film had een sterrencast met namen als Christopher Lambert, Sean Connery en Clancy Brown.

Met Henry Cavill in de hoofdrol en Chad Stahelski aan het roer, belooft de “Highlander” reboot alle ingrediënten te hebben voor een onvergetelijke film die de erfenis van het origineel eer aandoet, terwijl het tegelijkertijd in staat is om een nieuw publiek te betoveren. Fans kunnen zich nu al verheugen op een spectaculair filmavontuur dat de komende jaren tot leven zal komen. Er is momenteel nog weinig bekend over de reboot, en het lijkt erop dat een eerste trailer ook nog wel even op zich laat wachten.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen