The Nerd Shepherd

HBO overweegt nieuwe “Game of Thrones” prequel over Aegon the Conqueror!

De hitserie “Game of Thrones” krijgt na “House of the Dragon” nog een nieuwe prequel. Volgens Variety overweegt HBO een nieuwe serie te maken die zich richt op de verovering van Westeros door Aegon I Targaryen. Het project bevindt zich nog in een vroeg stadium en er wordt gezocht naar een schrijver om het verhaal tot leven te brengen.

De nieuwe serie zou het fascinerende verhaal van Aegon en zijn zussen, Visenya en Rhaenys verkennen terwijl ze zes van de zeven koninkrijken in Westeros veroveren met hun leger en drie machtige draken. Deze gebeurtenissen vonden ongeveer 300 jaar voor de gebeurtenissen van “Game of Thrones” plaats. Door hun veroveringen werd Aegon I de eerste koning van Westeros en de oprichter van de Targaryen-dynastie.

Het project bevind zich nog in een zeer vroeg stadium en er is nog veel onbekend. Niettemin is het opwindend nieuws dat HBO actief op zoek is naar een nieuwe “Game of Thrones” prequel. Terwijl fans wachten op meer informatie, kunnen ze uitkijken naar de mogelijkheid van een nieuw hoofdstuk in de epische saga van Westeros. Aan het tweede seizoen van House of the Dragon wordt momenteel ook hard gewerkt, al werd onlangs bekend dat het tweede seizoen slechts 8 afleveringen lang zal worden.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen