The Nerd Shepherd

HBO onthult eerste beelden van “True Detective: Night Country” met Jodie Foster

HBO’s crime anthology series, True Detective, krijgt een vierde seizoen genaamd “Night Country”, de eerste teaser is zojuist online gekomen. De serie zal in Alaska plaatsvinden met sterren Jodie Foster als Detective Liz Danvers en Kali Reis als Evangeline Navarro.

Meer dan 30 jaar na haar optreden in “The Silence of the Lambs” keert Foster terug om een seriemoordenaar op te sporen in “True Detective” seizoen 4. Het nieuwste deel in de anthology-serie wordt uitvoerend geproduceerd door Oscarwinnaar Barry Jenkins en geschreven door Issa Lopez, die ook showrunner is.

Het verhaal speelt zich af in Ennis, Alaska, waar in het midden van de lange winteravond de zes mannen die de Tsalal Arctic Research Station beheren spoorloos verdwijnen. Om de zaak op te lossen, moeten detectives Liz Danvers en Evangeline Navarro de duisternis in zichzelf confronteren en graven naar de beangstigende waarheid die onder het eeuwige ijs begraven ligt.

True Detective staat bekend om zijn complexe verhalen, interessante personages en ijzingwekkende spanning. Met Jodie Foster in de hoofdrol en Barry Jenkins als uitvoerend producent, hebben fans van de serie veel om naar uit te kijken. Het feit dat het nieuwe seizoen zich in Alaska afspeelt, geeft de serie ook een interessante nieuwe locatie die nog niet eerder is verkend in de vorige seizoenen.

De terugkeer van Foster naar het thriller-genre is ook iets om naar uit te kijken. Foster is een gevierde actrice die talloze prijzen heeft gewonnen voor haar werk, waaronder twee Academy Awards. Haar vertolking van Clarice Starling in “The Silence of the Lambs” is een van de meest iconische rollen in de filmgeschiedenis en heeft haar voor altijd verbonden aan het misdaad- en thrillergenre. De keuze voor Kali Reis als co-ster is ook interessant. Reis is een bokser van beroep en zal in “Night Country” haar acteerdebuut maken.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen