The Nerd Shepherd

Halina Reijn werkt na succes van “Bodies Bodies Bodies” aan nieuwe A24-film

Babygirl

Na het succes van vorig jaar met “Bodies Bodies Bodies,” slaan regisseur Halina Reijn en productiemaatschappij A24 opnieuw de handen ineen voor een intrigerende nieuwe film genaamd “Babygirl.” De cast omvat niemand minder dan Nicole Kidman, Antonio Banderas en Harris Dickinson, wat na veel speculatie nu officieel is bevestigd. Daarnaast maken Sophie Wilde (bekend van “Talk to Me”) en de ervaren Jean Reno deel uit van deze indrukwekkende ensemblecast.

Halina Reijn neemt niet alleen plaats in de regiestoel maar heeft ook het scenario geschreven voor “Babygirl.” Het verhaal draait om een succesvolle CEO die een geheime affaire begint met haar veel jongere stagiair, wat voor de nodige spanning en sensatie zorgt.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Bodies Bodies Bodies
Still 'Bodies Bodies Bodies' via TMDB

De film wordt geproduceerd door David Hinojosa van 2AM, in samenwerking met Halina Reijn van MAN UP Film en A24, die tevens de financiering voor het project verzorgt. Julia Oh, Zach Nutman en Christine D’Souza Gelb, allemaal van 2AM, treden op als uitvoerende producenten. Opvallend is dat dit de tweede samenwerking is tussen Halina Reijn en A24, na de satirische slasher “Bodies Bodies Bodies,” die ook werd geproduceerd door Hinojosa.

Met een getalenteerde cast voorziet “Babygirl” een veelbelovende nieuwe uitdaging voor de Nederlandse actrice anex regisseuse, Halina Reijn. De releasedatum van de film is op dit moment nog niet bekend. In afwachting daarvan kunnen filmliefhebbers hun hart ophalen aan Reijns satirische slasher “Bodies Bodies Bodies,” die momenteel beschikbaar is op Netflix. Hieronder vind je alvast een voorproefje met de trailer.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen