The Nerd Shepherd

Chris Pratt schittert als de beroemde huiskat in de nieuwe trailer van “Garfield”

Garfield

De eerste trailer van de langverwachte nieuwe “Garfield”-film is gearriveerd Met Chris Pratt als de stem van onze favoriete luie kat Garfield en Samuel L. Jackson als zijn onverwachte vader Vic, staat ons een komisch avontuur te wachten dat op 22 mei a.s. exclusief in de bioscoop te zien zal zijn.

In deze nieuwe film stapt Garfield, de wereldberoemde huiskat met een hekel aan maandagen en een liefde voor lasagne, uit zijn comfortabele omgeving voor een wild avontuur. Wat begint als een alledaagse dag neemt een onverwachte wending wanneer Garfield’s vader, de sjofele straatkat Vic, plotseling opduikt. Met de onmiskenbare stem van Samuel L. Jackson belooft Vic een kleurrijk personage te zijn dat het leven van Garfield en zijn trouwe vriend Odie volledig op zijn kop zet.

LEES OOK | Nieuwe trailer van “Rebel Moon” onthuld door Netflix: Zack Snyder’s antwoord op Star Wars?

Garfield
Still 'Garfield' via Universal Pictures

Garfield en zijn vriend Odie, worden gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten wanneer Vic hen betrekt bij een razend grappige en risicovolle roofoverval. De film belooft niet alleen een visueel feest te worden, maar ook weer de vertrouwde humor die we kunnen verwachten van een “Garfield”-film.

De film verschijnt op 22 mei in de bioscoop. Om alvast een voorproefje te krijgen van de nieuwe avonturen van de wereldberoemde huiskat, kun je hieronder de eerste trailer bekijken.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen