Warner Bros. presenteert "Harry Potter: Quidditch Champions" - de langverwachte game waar Hogwarts Legacy-spelers op hebben gewacht!

Games
maandag, 17 april 2023 om 20:44
5gelnkgu9bwlp0m4f1nwtlee4td
Er komt een nieuwe Harry Potter-game aan genaamd "Harry Potter: Quidditch Champions", waarin fans eindelijk de Quidditch-ervaring als standalone game kunnen gaan beleven. De game zou mogelijk de reden kunnen zijn dat er geen Quidditch-minigame te vinden is in Hogwarts Legacy. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is aangekondigd, worden er wel speelsessies georganiseerd op 21 en 22 april waar je je nu voor kunt aanmelden.
Warner Bros heeft onlangs Harry Potter: Quidditch Champions aangekondigd, een vijf-speler teamspel dat gericht is op het vangen van de Golden Snitch en het winnen van de Quidditch Cup. De aankondiging werd gedaan door Warner Bros via Twitter met daarbij een korte teaser video.
Deelnemen aan de Playstest is vrij eenvoudig. Ga naar de Harry Potter: Quidditch Champions-website, log in en maak een WB Games-account aan. Nadat je bent ingelogd, vul je de informatie op de landingspagina in om je aan te melden voor de speelsessie. Het is afwachten of je uiteindelijk gekozen wordt om de game op 21 en 22 april te testen, mocht dat het geval zijn krijg je vanzelf een mail.
Op dit moment is er naast te teaser verder niet veel informatie beschikbaar. Het lijkt er wel op dat de game zowel op consoles als op PC zal worden uitgebracht, net zoals bij Hogwarts Legacy.