Veelgeprezen "EVERSPACE 2" binnenkort beschikbaar voor Playstation 5 en Xbox Series X|S

Games
dinsdag, 11 juli 2023 om 19:29
everspace 2 pc v10 release screenshot 0004 scaled
ROCKFISH Games heeft aangekondigd dat hun ruimte-actie RPG "EVERSPACE 2" op 15 augustus 2023 beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Na een succesvolle lancering op de pc eerder dit jaar, waarbij het spel positieve recensies ontving met een Metacritic-score van 81 en een zeer positieve beoordeling van 88% op Steam, kunnen console-gamers nu uitkijken naar deze uitgebreide singleplayer open-wereld ruimte-actie RPG.
everspace 2 pc v10 release screenshot 0001 1140x570
Still 'EVERSPACE 2' via ROCKFISH Games

Pre-orders en Xbox Game Pass

Pre-orders voor EVERSPACE 2 zijn nu geopend, met een speciale aanbieding van 20% korting voor PlayStation Plus-abonnees. De game, die verkrijgbaar zal zijn voor $49,99 / €49,99, belooft een spannende ervaring in de ruimte met meer dan 100 met de hand gemaakte locaties om te verkennen in meerdere sterrenstelsels. Voor Xbox Game Pass-spelers is er nog meer goed nieuws, aangezien EVERSPACE 2 op de dag van de release beschikbaar zal zijn via de service. PC Game Pass- en Microsoft Store-spelers kunnen ook genieten van het spel op de Xbox Series X|S dankzij Play Anywhere-ondersteuning. Het aantal spelers dat EVERSPACE 2 heeft uitgeprobeerd is al opgelopen tot meer dan 120.000.

60 FPS

ROCKFISH Games CEO Michael Schade is enthousiast over de release op consoles en benadrukt dat de ontwikkeling van EVERSPACE 2 gedurende twee jaar in Early Access op de pc heeft bijgedragen aan een solide basis voor de consoleversie. Hij belooft dat Series X- en PlayStation 5-spelers kunnen genieten van een verkenning van de sterrenstelsels met ondersteuning voor 60 FPS.
everspace 2 pc v10 release screenshot 0003 1140x570
Still 'EVERSPACE 2' via ROCKFISH Games

Uitgebreide singleplayer-campagne

EVERSPACE 2 biedt een uitgebreide 30-uur durende singleplayer-campagne, volledig ingesproken in het Engels en Duits. Daarnaast zijn er talloze zijmissies, banen, noodoproepen, uitdagingen op locaties, puzzels en andere activiteiten om spelers te vermaken. Het spel is gelokaliseerd in verschillende talen, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Japans, en nog veel meer.

Stellar Edition

Voor de echte fans komt uitgever Maximum Games met de EVERSPACE 2 Stellar Edition, die op 3 oktober 2023 wereldwijd wordt uitgebracht. Deze speciale editie bevat een aantrekkelijke steelbook, een kunstboek van 64 pagina's en een digitale soundtrack-download. Met de komst van EVERSPACE 2 naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S kunnen console-gamers binnenkort genieten van een meeslepende ruimte-actie RPG met adembenemende avonturen en indrukwekkende gameplay.
Lees ons uitgebreide interview met Lee Guille, de PR-directeur van ROCKFISH Games, waarin hij hints geeft over mogelijke DLC en wat we nog meer kunnen verwachten van EVERSPACE 2. We hebben ook met veel plezier de game getest en onze review kun je hier terugvinden.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!