Trotseer de zandduinen van Arrakis in de nieuwe Dune-game 'Awakening'

Games
maandag, 04 maart 2024 om 19:00
ss 317eec4fdb623760bd9509e9001eab498423c8b8
Terwijl Dune: Part Two momenteel furore maakt in de Nederlandse bioscoopzalen, kunnen gamers binnenkort zelf de uitgestrekte zandduinen van Arrakis gaan trotseren in de gloednieuwe Open World Survival MMO Dune: Awakening, waarvan zojuist de eerste gameplay trailer is onthuld.
Je reis begint eenzaam en alleen op Arrakis, de gevaarlijkste planeet in het universum. Hier volg je een verhaal dat zich verweeft met personages uit de bekende Dune-films en boeken. Ontdek nieuwe bondgenoten, confronteer vijanden en ontrafel het mysterie dat diep onder het oppervlak van de zandvlaktes ligt. Creëer je eigen identiteit, ontwikkel vaardigheden en bepaal je loyaliteiten door je uiterlijk en acties, of je nu een gespecialiseerde meester bent of een veelzijdig adept.
Verken bruisende dorpen voordat je de roekeloze en voortdurend veranderende diepe woestijn betreedt, waar bandieten op zoek zijn naar gemakkelijke prooien. Naast de Shield Wall onthullen massale Coriolis-stormen regelmatig nieuwe geheimen, van waardevolle natuurlijke hulpbronnen tot neergestorte schepen en oude teststations.
Overleef en domineer door je waterdiscipline te handhaven, je basis strategisch te bouwen en jezelf te bewapenen voor epische 3rd person-gevechten. Verken de diepe woestijn op zoek naar kostbare specieopbrengsten, waarbij samenwerking met andere spelers cruciaal is. Creëer je eigen gilde, verhef het tot een House Minor en beheers economisch de waardevolle bronnen. Bouw je basis met zorgvuldig gekozen bouwstukken en perfectioneer je ambachtelijke vaardigheden om de zeldzaamste schema's te verkrijgen.
Dune: Awakening belooft een ongeëvenaard avontuur in de uitgestrekte woestijnen van Arrakis, waar overleving, verkenning en heerschappij samensmelten in een voortdurend veranderende open wereld. Ben jij klaar om de uitdagingen aan te gaan en de mysteries onder het zand te onthullen? Bekijk hieronder de trailer en schrijf je hier in voor de open bèta.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!