Betrouwbare bron bevestigt: "Red Dead Redemption 3 is officieel in ontwikkeling!"

Games
dinsdag, 05 september 2023 om 20:52
55247 3
Sinds de release van Red Dead Redemption 2, vijf jaar geleden, hebben fans van de RDR-franchise reikhalzend uitgekeken naar een nieuw deel. Hoewel geruchten over Red Dead Redemption 3 al geruime tijd circuleren, lijkt er nu eindelijk enig licht aan het einde van de tunnel te zijn. Een recente lek heeft de gamingwereld in vuur en vlam gezet en doet vermoeden dat Rockstar Games eindelijk aan de slag is gegaan met de ontwikkeling van dit langverwachte vervolg.
55247 1 1140x570
Still 'Red Dead Redemption 2' via TGDB

Logische stap voor Rockstar Games

Deze onthulling komt niet als een verrassing, vooral gezien het feit dat Rockstar Games naar verwachting GTA 6 in het komende jaar zal uitbrengen. Dit opent natuurlijk de deur voor de ontwikkeling van een nieuw Red Dead Redemption-deel. Het is een logische zet van de ontwikkelaar, aangezien ze de afgelopen tien jaar al hun aandacht hebben gericht op de nieuwe GTA-game. Hopelijk betekent dit dat Red Dead Redemption 3 een snellere ontwikkelingscyclus zal hebben.

Betrouwbare bron

Deze opwindende onthulling is afkomstig van het X-account met de naam MyTimeToShineHello. Voor degenen die bekend zijn met lek-accounts, zal deze naam ongetwijfeld bekend voorkomen. MyTimeToShineHello staat bekend om het lekken van informatie over films en series, met een trackrecord van nauwkeurige voorspellingen. Eerder lekte dit account het plot van Spider-Man: No Way Home en deelde informatie over verschillende Marvel- en DC-films.
De betrouwbaarheid van deze bron is niet te onderschatten. In feite lekte GamingBible ook vergelijkbare informatie, waarin werd beweerd dat Take-Two Interactive CEO Strauss Zelnick de komst van Red Dead Redemption 3 had bevestigd. Zelnick onthulde eerder al de mogelijke releasedatum van GTA 6, wat deze nieuwe informatie alleen maar geloofwaardiger maakt.

Geduld wordt op de proef gesteld

Hoewel de geruchten en lekken veelbelovend zijn, moeten fans zich voorbereiden op een lange wachttijd. De ontwikkeling van een game als Red Dead Redemption 3 vergt ongetwijfeld enkele jaren. Het is moeilijk te voorspellen hoe lang het precies zal duren voordat we opnieuw kunnen ronddwalen in het uitgestrekte, meeslepende Wilde Westen van Rockstar Games. Maar één ding is zeker: de hoop op Red Dead Redemption 3 brandt feller dan ooit tevoren.
55247 8 1140x570
Still 'Red Dead Redemption 2' via TGDB

De toekomst van "Red Dead Redemption"

Terwijl we ons verheugen op een officiële aankondiging van Rockstar Games, blijven fans van Red Dead Redemption dromen van nieuwe avonturen in het Amerikaanse frontier. De recente lekken bieden hoop en bevestigen dat er potentieel is voor een derde deel in deze geliefde franchise. Hoewel de exacte details nog onduidelijk zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor Red Dead Redemption-fans, zelfs als het geduldig wachten voortduurt. Blijf op de hoogte voor meer updates over Red Dead Redemption 3.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!