Dutch FilmWorks tekent voor Nederlandse release van "Sound of Freedom"

Films
dinsdag, 05 september 2023 om 18:50
e8ugikr2xhv4zcm0u5jkcxpy8xs
Fantastisch nieuws voor Nederlandse filmliefhebbers! Zoals eerder aangekondigd, kunnen we met blijdschap melden dat de langverwachte Amerikaanse bioscoophit "Sound of Freedom" vanaf oktober in Nederland een feit is. De film, die aanvankelijk enkele internationale uitdagingen heeft overwonnen, heeft eindelijk zijn weg naar Nederland gevonden, allemaal dankzij Dutch FilmWorks, de toonaangevende Nederlandse distributeur van deze veelbesproken film.
eu73rzocd754e2uqetasf9kclvc 1140x570
Still 'Sound of Freedom' via TMDB

Interview met Regisseur Alejandro Monteverde

"Sound of Freedom" is een film die al geruime tijd in de belangstelling staat vanwege het controversiële onderwerp. Regisseur Alejandro Monteverde heeft recentelijk in een interview met The Nerd Shepherd zijn gedachten gedeeld over de ophef en de afwijzingen door grote streamingdiensten zoals Netflix en Disney. Het interview biedt diepgaande inzichten in de totstandkoming van deze indrukwekkende film en is een absolute aanrader voor wie meer wil weten over het verhaal van "Sound of Freedom".

Dutch Film Works verantwoordelijk voor bioscooprelease in Nederland en België

Dutch FilmWorks heeft via een persbericht de definitieve release bevestigd. "Na de release in Amerika op 4 juli is de internationale vraag naar Sound of Freedom onverdeeld groot. Na recente internationale releases in o.a. Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Groot-Brittanië en Zuid-Amerika zal de film dit najaar eindelijk ook in Nederland in België te zien zijn. Dutch FilmWorks verkreeg de rechten en brengt de indrukwekkende film in oktober in de bioscopen.”
cluzwi8vqvttmed2vhg8dfm9nol 1140x570
Still 'Sound of Freedom' via TMDB

"Sound of Freedom" draait vanaf oktober in de bioscoop

Dutch FilmWorks heeft de distributierechten verworven en zal "Sound of Freedom" in oktober in de Nederlandse bioscopen uitbrengen. Na de Amerikaanse release op 4 juli is de vraag naar de film wereldwijd onverminderd groot gebleven. Nu kunnen ook Nederlandse en Belgische filmliefhebbers zich verheugen op de komst van deze indrukwekkende productie in hun lokale bioscopen. Benieuwd wat wij van de film vonden? Onze recensie lees je hier.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!