Populairste Assassin's Creed-game aller tijden krijgt een langverwachte remake

Games
zaterdag, 01 juli 2023 om 11:24
18151 11
Ubisoft werkt momenteel aan een remake van de geliefde en veelgeprezen Assassin's Creed IV: Black Flag, een game die spelers meeneemt naar de betoverende wereld van 18e-eeuwse piraten. Deze aankondiging heeft voor grote opwinding gezorgd onder fans die al lange tijd snakken naar meer van deze iconische piratenfantasie. Het interessante is dat de vraag naar een Black Flag remake alleen maar groter is geworden door de langdurige ontwikkeling van Ubisoft's andere piratengame, Skull and Bones.
Ingewijden hebben onthuld dat de remake zich nog in een vroeg stadium bevindt en waarschijnlijk nog enkele jaren zal duren voordat deze voltooid is. Ubisoft Singapore, een studio die bekend staat om zijn expertise in het ontwikkelen van de innovatieve "oceantechnologie" van de Assassin's Creed-franchise, zal een belangrijke rol spelen bij het moderniseren van het avontuur op zee in het Caribisch gebied. Hoewel specifieke details over de gameplayverbeteringen van de remake vaag blijven, wordt gespeculeerd dat deze mogelijk de openwereld-RPG-elementen zal overnemen die te zien zijn in recente Assassin's Creed-titels zoals Odyssey en Valhalla.
18151 2 1140x570
Still 'Assassin's Creed IV: Black Flag' via TGDB

Skull and Bones

Ubisoft's ambitieuze piraten live-service game "Skull and Bones" heeft nog steeds te maken met een lang uitgestelde release. Oorspronkelijk bedoeld als een uitbreiding van Black Flag, heeft het project jarenlang een tumultueuze ontwikkeling doorgemaakt, met interne problemen, bureaucratische uitdagingen en veranderende visies binnen Ubisoft Singapore en het bedrijf als geheel.
Tijdens de recente grote zomerpresentatie van Ubisoft ontbrak Skull and Bones opvallend in de line-up. Een live optreden op het podium met zeemansliederen hintte naar de voortdurende ontwikkeling, waarbij het team onvermoeibaar werkt aan het verfijnen van het spel voorafgaand aan een geplande gesloten bèta in augustus.
In een intern e-mailbericht dat werd gedeeld met Kotaku, werd bekendgemaakt dat het management van de studio in Singapore nu alle ontwikkelaars verplicht om vanuit kantoor te werken en ontbijt en diner aanbiedt als blijk van waardering voor hun toewijding. Maar deze stap kan ook leiden tot langere werktijden om de langverwachte deadline voor de gesloten bèta te halen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!