Max Verstappen schittert op de cover van "F1 23: Digital Champions Edition" - Bekijk nu de eerste Trailer!

Games
zaterdag, 06 mei 2023 om 12:00
mercedes miami edit 01
EA Sports heeft onlangs de eerste trailer onthuld van het langverwachte vervolg in de "F1"-serie en bevestigd dat de game te spelen zal zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf 16 juni kunnen F1-fans aan de slag met F1 23.
De nieuwste editie van de game belooft spelers een verbeterde game-ervaring met nieuwe functies. ‘Braking Point’, zal ook terugkeren met Aiden Jackson en het Konnersport Racing Team, evenals de protagonist Devon Butler en een aantal nieuwe personages.
Formula 1 en Electronic Arts werken samen om een meeslepende game-ervaring te creëren voor F1-fans. Brandon Snow, Managing Director of Commercial bij Formula 1, uitte zijn opwinding over de samenwerking en zei: "F1 23 is een andere manier waarop we gamers en fans een extra manier kunnen bieden om van de sport te genieten en zich erbij te betrekken." Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters, onthulde dat de verfijnde besturing van het spel spelers meer voorspelbaar gedrag en betere tractie zal bieden.
ea f1 23 gen5 championsedition 1024x1024
Still "F1 23" via EA
De cover van de game toont de zevenvoudige F1-kampioen Lewis Hamilton samen met Lando Norris en Charles Leclerc. Max Verstappen is de coverster van de Digital Champions Edition, die spelers vroegtijdige toegang tot het spel biedt vanaf 13 juni, evenals andere voordelen, waaronder 18.000 PitCoin.