'Grand Theft Auto: The Trilogy' vanaf vandaag gratis te spelen voor Netflix-gebruikers

Games
donderdag, 14 december 2023 om 17:52
ss 89224e9f19e2caee31985f62c6e39e9e67b4f2a4 scaled
Grand Theft Auto-fans komen in december niets tekort. Na de lancering van de GTA VI-trailer kunnen Netflix-gebruikers vanaf vandaag gratis genieten van de GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas-remasters. En als klap op de vuurpijl is ook GTA V deze maand gratis voor Playstation Plus-gebruikers!
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionbevat de opgepoetste versies van de klassiekersGrand Theft Auto III,Grand Theft Auto: Vice City, enGrand Theft Auto: San Andreas, allemaal aangepast voor gebruik op mobiele apparaten en gemakkelijk te downloaden via de Apple App Store, Google Play en de Netflix-app.
ss 1159c693feda20830480e5d2ee578d72ad4beee9 1140x570
Still 'Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition' via Steam
Oorspronkelijk uitgebracht door Take-Two Interactive's Rockstar Games in november 2021, hadGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editioneen initiële prijs van €59,99 en was beschikbaar voor pc, PlayStation 4/5, Xbox One/Series X en Nintendo Switch. Helaas ontving het spel kritiek vanwege verschillende bugs, terwijl spelers ook hun ongenoegen uitten over de hoge prijs. Desalniettemin wordt het wachten nu beloond aangezien de games, zij het aangepast voor mobiel, nu gratis te spelen zijn voor Netflix-gebruikers.
Voor gamers die – gek genoeg –GTA Vnog nooit hebben aangeraakt, is dit het aangewezen moment om de game uit te proberen. Met de aankondiging vanGTA VIduurt het helaas nog tot 2025 voordat we aan de slag kunnen met de nieuwste GTA-game, maar vanaf 19 december kunnen Playstation Plus-gebruikers volledig gratis genieten van de game. Nu heb je dus écht geen excuus meer om de game niet te spelen. NaastGrand Theft Auto Vzijn ookStranger of Paradise: Final Fantasy Origin,Moto GP23,Metal: Hellsingeren vele andere games gratis te spelen.
20952 7 1140x570
Still 'Grand Theft Auto V' via TGDb
De trailer vanGTA VIheeft de hype rondom de game-franchise in ieder geval naar ongekende hoogte weten te stuwen, en fans kijken dan ook reikhalzend uit naar meer informatie over de game. Terwijl de eerste trailer al voor een overvloed aan explainer-video's heeft gezorgd waarbij fans elke frame van de trailer ondersteboven keren op zoek naar aanwijzingen over de game, is het misschien beter om gewoon de oude games nog eens op te pakken. Zeker nu de games voor velen gratis toegankelijk zijn!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!