The Nerd Shepherd

Gabriel Leone voelt enorme verantwoordelijkheid om F1-kampioen Ayrton Senna te spelen in nieuwe Netflix-miniserie

Gabriel Leone, Netflix ©

Netflix komt binnenkort met de miniserie ‘Senna’ waarin het verhaal van de Braziliaanse F1-kampioen Ayrton Senna da Silva wordt verteld. Gabriel Leone zal de rol van Ayrton vertolken in de serie. De Braziliaanse regisseur Vicente Amorim zal samen met Julia Rezende de serie regisseren.

Gabriel Leone is vereerd dat hij de kans krijgt om de iconische Ayrton Senna te spelen. “Het is een enorme verantwoordelijkheid en ook een grote eer om een icoon te vertegenwoordigen die zoveel mensen gedurende zijn leven heeft geïnspireerd en de wereld heeft laten zien wat Braziliaans sporttalent is,” aldus Leone. Volgens Amorim heeft Leone het charisma, de intensiteit en de zachtheid van Senna perfect weten te vertolken tijdens zijn screen test. Fabiano Gullane voegt toe dat Leone als opkomende internationale ster de capaciteit heeft om Ayrton’s unieke persoonlijkheid, vooral die van de Ayrton die zijn familie kende buiten de racebaan, getrouw te kunnen portretteren. Viviane Senna, Ayrtons zus, is verheugd over de keuze voor Gabriel Leone en is benieuwd naar zijn interpretatie van haar broer.

De zesdelige serie zal het verhaal vertellen van de drievoudige F1-kampioen Ayrton Senna da Silva, waarbij de nadruk zal liggen op zijn persoonlijkheid en persoonlijke relaties. De serie begint bij de start van Ayrtons motorsportcarrière, wanneer hij naar Engeland verhuist om deel te nemen aan de Ford Formula, en eindigt met het tragische ongeval tijdens de San Marino Grand Prix in Imola, Italië.

Met de actieve deelname van de familie van de legendarische coureur belooft de serie een uniek en intiem portret te worden van de man die Braziliaans sporttalent vertegenwoordigde en de harten van motorsportfans over de hele wereld veroverde. De serie is binnenkort te zien op Netflix.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Gabriel Leone, Netflix ©
Gabriel Leone, Netflix ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen