Warner Bros. toont eerste beelden van "Godzilla x Kong: The New Empire" - een episch avontuur waarin de twee titanen samenwerken om de wereld te redden!

Films
donderdag, 20 april 2023 om 11:00
r2qpl9ifguznztdaz66thgwicac
Warner Bros. heeft de eerste teaser getoond van de nieuwste Godzilla vs Kong film. De film is geregisseerd door Adam Wingard. Rebecca Hall, Brian Tyree Henry en Kaylee Hottle vormen samen de veelbelovende cast met daarnaast ook nieuwkomers Dan Stevens, Fala Chen en Rachel House.
In de vorige film, Godzilla vs. Kong, gingen de twee titanen de strijd met elkaar aan in een episch gevecht dat wereldwijd de aandacht trok. De aankomende film tilt het verhaal naar een hoger niveau, omdat Godzilla en Kong samenwerken om een bedreiging van de wereld te bestrijden die te groot is voor een van hen om alleen aan te pakken.
Het succes van Godzilla vs. Kong was een aangename verrassing aangezien tijdens de release van de film we nog midden in de pandemie zaten. Ondanks die uitdaging bracht de film toch nog $470 miljoen op. Godzilla x Kong: The New Empire markeert de vijfde film in het Monsterverse van Warner Bros. en blijft de erfenis van klassieke monsterfilms voortzetten met een frisse, moderne twist.
Nu de pandemie nagenoeg voorbij is en de bioscoopzalen weer vol stromen belooft Godzilla x Kong: The New Empire een niet te missen blockbuster-evenement te worden, waarbij fans van alle leeftijden samenkomen om getuige te zijn van de ultieme strijd tussen twee van de meest iconische monsters in de filmgeschiedenis. De film is vanaf volgend jaar mei te zien in de bioscoop.