Nieuwe 'Wonka'-trailer onthult het mysterieuze verhaal van chocolatier Willy Wonka

Films
vrijdag, 13 oktober 2023 om 11:45
maxresdefault 1
"Wonka," gebaseerd op Roald Dahl's geliefde kinderboek "Charlie and the Chocolate Factory," onthult in een nieuwe trailer eindelijk het fascinerende verhaal achter de mysterieuze chocolatier en uitvinder, Willy Wonka. Met een getalenteerde cast, onder leiding van regisseur Paul King en producent David Heyman, belooft "Wonka" een betoverende mix van magie, muziek en emotie te zijn.
In de hoofdrol schittert Timothée Chalamet als de jonge Willy Wonka, bijgestaan door een indrukwekkende cast, waaronder Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, en Hugh Grant. Het scenario is geschreven door Simon Farnaby en Paul King, gebaseerd op de personages van Roald Dahl.
uvdy9ubl6aqylyrvvbm86cqbxba 1140x570
Still 'Wonka' via TMDB
In "Wonka" worden we meegenomen op een betoverende reis naar de jeugd van Willy Wonka, en leren we dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom. Deze film belooft niet alleen een eerbetoon te zijn aan het werk van Roald Dahl, maar ook een opwindende en hartverwarmende filmervaring voor iedereen die van avontuur en magie houdt.
Met de Nederlandse release van "Wonka" gepland voor woensdag 13 december 2023, belooft de film een traktatie te worden voor jong en oud. Zowel de Nederlandse als de Engelstalige versie zullen in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, en voor wie op zoek is naar een nog meeslepender ervaring, zal de Engelstalige versie ook beschikbaar zijn in Dolby Cinema, 4D, ScreenX en IMAX. Voor de gelukkigen die er niet op kunnen wachten, zijn er voorpremières gepland in het hele land vanaf zaterdag 9 december 2023.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!