Tobin Bell maakt angstaanjagende comeback als 'Jigsaw' in het langverwachte 'SAW X'

Films
vrijdag, 21 juli 2023 om 20:09
vg9czucbbwmuvq9m2agbypyu9oc
Na bijna twee decennia blijft de iconische Saw-franchise springlevend. Fans kunnen vol verwachting uitkijken naar de langverwachte tiende film, Saw X, die een vervroegde releasedatum heeft gekregen en nu een maand eerder zal verschijnen. Op de eerste foto van de film zien we Tobin Bell terugkeren in zijn angstaanjagende rol als Jigsaw.
saw x trl1 4k f sdr rec709 g24 20230719 00087627 1024x554
Still 'Saw X' via Lionsgate

Mexico

Het plot volgt een zieke en wanhopige John Kramer (Jigsaw), die zichzelf naar Mexico begeeft voor een riskante, experimentele medische ingreep in de hoop op genezing van zijn kanker. Echter, zijn hoop wordt snel vernietigd wanneer hij ontdekt dat de hele operatie slechts een grote oplichterij is, gericht op de meest kwetsbaren in de samenleving.

Jigsaw's Wraak

Gesterkt door een hernieuwd doel, keert de beruchte Jigsaw terug naar zijn levenswerk. Op kenmerkende viscerale wijze draait hij de rollen om van de oplichters, met behulp van sluwe, gestoorde en ingenieuze vallen. Kevin Greutert, de regisseur van Saw VI en Saw 3D, neemt de leiding over deze boeiende film en toont opnieuw zijn talent voor angstaanjagende situaties.

I've heard your beautiful screams of anticipation loud and clear. #SawX is now coming at you one month earlier. September 29th - prepare yourselves for Jigsaw’s return.

Image
17.9K
Reply

29 september in de Bioscoop

De release van Saw X is vervroegd naar 29 september, een maand eerder dan verwacht. Fans kunnen uitkijken naar de terugkeer van andere geliefde personages, zoals Amanda, gespeeld door Shawnee Smith. De cast wordt verder versterkt door onder andere Synnøve Macody Lund en Michael Beach.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!