The Nerd Shepherd

Bekijk nu de Trailer van het 2e Seizoen van de HBO Original-serie “30 Coins”

30 coins

De veelgeprezen Spaanse HBO Original-serie, “30 Coins”, heeft fans in spanning achtergelaten met de onthulling van de eerste trailer voor het langverwachte tweede seizoen. Geregisseerd door Álex de la Iglesia en geschreven door Álex de la Iglesia en Jorge Guerricaechevarría, zal het tweede seizoen in oktober zijn première beleven op HBO Max. Opwindend nieuws voor liefhebbers van het genre is dat de serie is geselecteerd voor de officiële line-up van het prestigieuze Sitges – International Fantastic Film Festival of Catalonia in de “Special Screenings” selectie.

30 Coins
Still '30 Coins' via HBO Nederland

Beklemmende horror

In het tweede seizoen worden kijkers meegenomen naar een beklemmende wereld waar de meeste inwoners van Pedraza hun verstand hebben verloren en worden opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Onder hen ligt Elena in coma, terwijl Paco, geplaagd door spijt, wanhopig voor haar zorgt in een ziekenhuisbed in Madrid. De horror van hun situatie neemt toe wanneer een nieuwe, angstaanjagende vijand zich aandient. Deze vijand is zo verderfelijk dat zelfs de duivel hem vreest. Ondertussen rijzen er vragen over het lot van pater Vergara en zijn aartsvijand, kardinaal Santoro. Zijn ze gestorven, of kunnen de gekwelde zielen nog ergens schuilen?

Indrukwekkende cast

De cast van “30 Coins” is indrukwekkend, met sterren als Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo en Manuel Tallafé. Dit getalenteerde ensemble zal ongetwijfeld de spanning en emotie naar een nieuw niveau tillen.

Loyale fans

De serie heeft al een loyale schare fans verzameld met zijn unieke mix van horror en mysterie, en het tweede seizoen belooft ongetwijfeld de harten van het publiek opnieuw te veroveren. Bereid je voor op angstaanjagende ontdekkingen, adembenemende confrontaties en een onvergetelijke reis in het duister. Met het langverwachte tweede seizoen op komst, is “30 Coins” ongetwijfeld een must-see voor liefhebbers van het genre en een spannende toevoeging aan het HBO Max-aanbod. We kunnen niet wachten om te ontdekken welke nachtmerries en geheimen dit seizoen voor ons in petto heeft.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen