Spannende sciencefiction-thriller vanaf vandaag te zien in Nederland

Films
vrijdag, 29 december 2023 om 23:32
vlcsnap 2023 12 30 10h48m59s761
De sciencefiction-thriller The Mill is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en te zien op Disney+. Deze Hulu-film, geschreven door Jeffrey David Thomas en geregisseerd door Sean King O'Grady, beschikt over een getalenteerde cast met onder andere Lil Rel Howery, Pat Healy, Karen Obilom en Patrick Fischler. De film vertelt het verhaal van een zakenman die ontwaakt in een openluchtgevangenis, waar hij gedwongen wordt een molen te bedienen om te overleven.
Joe, een werknemer van het Mallard Corporation, ontwaakt in een vreemde kamer zonder enige herinnering aan hoe hij daar terecht is gekomen. Terwijl hij hulp zoekt, ontdekt hij al snel dat hij niet alleen is. Een medegevangene legt uit dat ze zijn gedrogeerd en dat alle pogingen om te ontsnappen of om hulp te vragen tijdens voedselbezorgingen leiden tot verdere isolatie. Joes voornaamste taak is het duwen van een molen, met de dagelijkse druk om aan de quotum te voldoen, waarbij falen ernstige gevolgen met zich meebrengt.
vlcsnap 2023 12 30 10h52m29s975 1140x570
Still 'The Mill' via Hulu
Opvallend is het wederzijdse werkverband tussen O'Grady en Howery, die eerder samenwerkten aan de komediefilmI Love My Dad. In een interview onthulde O'Grady dat hij graag opnieuw met Howery wilde samenwerken, maar dit keer in een dramafilm in plaats van een komedie. Bij het lezen van het script van 'The Mill' had O'Grady Howery meteen in gedachten als zijn eerste keuze voor de hoofdrol.
Hoewel de film gematigde reacties kreeg van critici en het slechts met een IMDb-score van 5,3 moet doen, hebben wij ons toch weten te vermaken met de film.The Millis vanaf vandaag te zien op Disney+. Bekijk hieronder de trailer. Ga jij de film een kans geven?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!