Hilarische roadmovie met Barbra Streisand en Seth Rogen nu te zien op Netflix

Films
zondag, 04 februari 2024 om 9:54
rlyhyvsafsk5megx7drmgtyupjl
Vanaf vandaag is de hilarische roadmovie The Guilt Trip te zien op Netflix. Geregisseerd door Anne Fletcher en geschreven door Dan Fogelman, kan deze Amerikaanse film uit 2012 rekenen op een ware sterrencast, met onder andere de iconische Barbra Streisand en Seth Rogen, die ook dienden als uitvoerende producenten van de film.
Het verhaal volgt Andy Brewster, een afgestudeerde organische chemicus en uitvinder, gespeeld door Seth Rogen. Zijn droom is om zijn milieuvriendelijk schoonmaakproduct,ScieoClean, in een grote winkelketen te krijgen. Helaas vallen zijn verkooppogingen keer op keer in dovemansoren.
wlz29zkryj8exanbj3wr52kiilx 1140x570
Still 'The Guilt Trip' via TMDB
Om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, besluit Andy zijn moeder, Joyce Brewster, gespeeld door Barbra Streisand, in New Jersey te bezoeken voordat hij aan een cross-country trip naar Las Vegas begint. Om haar geen zorgen te laten maken, vertelt hij haar dat zijn presentatie bij K-Mart een groot succes was.
Tijdens het bezoek onthult Joyce een verrassend stukje familiegeschiedenis aan Andy. Ze vertelt hem dat hij vernoemd is naar Andrew Margolis, een jongen op wie ze verliefd was in Florida. Ze hoopte destijds dat hij bezwaar zou maken tegen haar huwelijk met Andy's vader, maar dat gebeurde niet. Dit zorgde ervoor dat ze zich nooit echt belangrijk voelde voor hem.
wisjouvy6mtroeh9xmbpuqa1mtq 1140x570
Still 'The Guilt Trip' via TMDB
Na wat onderzoek ontdekt Andy dat Andrew Margolis nog leeft, ongetrouwd is en in San Francisco woont. Hij nodigt zijn nietsvermoedende moeder uit om samen met hem op reis te gaan, zogenaamd om quality time met haar door te brengen.
Deze hartverwarmende komedie wordt gedragen door de briljante vertolkingen van Barbra Streisand als Joyce Brewster en Seth Rogen als Andrew "Andy" Brewster. De film bevat ook ondersteunende rollen van Brett Cullen als Benjamin Graw en Adam Scott als Andrew Margolis, Jr.The Guilt Tripis nu te zien op Netflix; bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!