Ryan Reynolds onthult voorproefje van nieuwe magische familiefilm 'IF'

Films
woensdag, 13 december 2023 om 20:48
iuhmamr9xbjzuab2kvlcqjj4x3a scaled
De poster van de nieuwe magische familiefilm IF is zojuist onthuld door Ryan Reynolds, de Deadpool-acteur die een prominente rol speelt in de film. Vol enthousiasme deelde hij de eerste poster van de nieuwe film via zijn sociale media.
Achter deze nieuwe film schuilt het creatieve brein van John Krasinski, die niet alleen het verhaal schreef maar ook als regisseur en acteur zijn stempel op dit hartverwarmende verhaal drukte. De acteur, die met name bekendheid verwierf met zijn rol als Jim inThe Office, heeft zijn collega Steve Carell weten te strikken voor zijn veelbelovende nieuwe film.
7aysqv23wgo3wo0psv3piro4y41 1024x576
Still 'Free Guy' via TMDB
InIFvolgen we het verhaal van een meisje met het unieke vermogen om verlaten denkbeeldige vrienden te zien, wezens die ooit kinderen hielpen maar nu eenzaam zijn achtergebleven. Deze magische figuren worden tot leven gebracht door een indrukwekkende cast, waaronder stemmen van Phoebe Waller-Bridge, Matt Damon en Steve Carell.
Het succes van deze denkbeeldige wezens hangt echter af van de samenwerking met de menselijke personages, gespeeld door Cailey Fleming, Fiona Shaw en Alan Kim, wat de weg vrijmaakt voor een episch en vermakelijk familieavontuur. Helaas is het nog wachten op een eerste trailer, maar die zal naar verwachting niet ver weg zijn aangezien de film volgend jaar mei al in de bioscoop te zien zal zijn!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!